Skip to content
Newsfeed

Restock alert: adidas Handball Spezial WMNS ‘Clear Pink’ & ‘Aluminium’

21 januari 2024 11:43
Restock alert: adidas Handball Spezial WMNS ‘Clear Pink’ & ‘Aluminium’

De adidas Handball Spezial heeft een interessante geschiedenis als handbalschoen sinds 1979, maar is inmiddels uitgegroeid tot een echte sneakerklassieker. Van sporters tot sneakerliefhebbers, iedereen houdt van de unieke stijl van de Spezial. En nu, op maandag 22 januari 2024 om 10.00 uur ’s ochtends, zullen er niet één, maar twee nieuwe kleurstellingen een restock gaan krijgen. De ‘Clear Pink‘ en ‘Aluminium‘ zijn speciaal ontworpen voor de dames die hun sneaker game willen upgraden.

adidas Handball Spezial WMNS ‘Clear Pink’ – IF6561

De eerste colorway die een restock gaat krijgen is de ‘Clear Pink’. Deze kleurstelling heeft een zachte lichtroze tint als basis met donkerblauwe details. De speelse combinatie geeft de sneakers een frisse uitstraling.

adidas Handball Spezial WMNS 'Clear Pink'
adidas Handball Spezial WMNS 'Clear Pink'

adidas Handball Spezial WMNS ‘Aluminium’ – IF6562

De ‘Aluminium’ is de tweede kleurstelling die opnieuw verkrijgbaar zal zijn. Deze variant is iets subtieler dan de opvallende ‘Clear Pink’, met een beige basis en verfijnde zwarte accenten. Beide paren worden afgemaakt met de kenmerkende gum buitenzool, waardoor ze een tijdloze en karakteristieke touch krijgen.

adidas Handball Spezial WMNS 'Aluminium'
adidas Handball Spezial WMNS 'Aluminium'

Maak je klaar voor de restock van de adidas Handball Spezial WMNS ‘Clear Pink’ en ‘Aluminium’ op maandag 22 januari 2024 om 10.00 uur ’s ochtends. Benieuwd hoe je de adidas Handball Spezial het beste kunt stylen? Lees dan het artikel: Hoe style ik de adidas Spezial?

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date