Skip to content
Upcoming

Releasedatum van de A-Cold-Wall X Nike Air Force 1 is bekend

4 december 2018 10:51
Releasedatum van de A-Cold-Wall X Nike Air Force 1 is bekend

De eerste drop van A-Cold-Wall X Nike is al geweest maar de Air Force 1 komt ook deze maand! Zowel de zwarte als de witte colorway zullen droppen op 21 december!

A-Cold-Wall* is een Brits label dat opgericht is in 2015 door Samuel Ross. Grote inspiratie bronnen voor Samuel zijn de uniformen van werkende Engelse en de kleermakerij in Savile Row. Samuel heeft onder andere samen gewerkt met Off-White oprichter Virgil Abloh, er zijn dan ook overeenkomsten tussen beide te vinden. De kleding is stoer en heeft een uitgesproken uitwerking.

De Air Force 1 is flink aangepakt, de basis is zeker nog zichtbaar maar is op veel punten wel veranderd. Het meest opvallende is de Swoosh, of misschien wel het ontbreken van het bekende logo. In plaats van een opgestikte Swoosh is er gekozen voor een ‘geperforeerde’ Swoosh. De veters zijn ook een niet te missen aspect, in plaats van 7 vetergaten aan iedere zijde zijn er nu maar 2 gaatjes. De upper bestaat uit twee soorten stuk stof waarbij de panelen verdeeld zijn door middel van dunne, ingesneden lijnen. Op tong en op de zijkant staat het ACW logo. De Air Force 1 zal zowel in een wit met lichtgrijze als een zwart met grijze colorway komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


A-Cold-Wall X Nike Air Force 1 ‘Black’

Releasedatum: 21.12.2018 – 09:00
Prijs: Verwacht €190,-
Colorway: Black/White/Dark Grey
Stylecode: BQ6924-001
Bekijk hier de storelist>>


A-Cold-Wall X Nike Air Force 1 ‘White’

Releasedatum: 21.12.2018 – 09:00
Prijs: Verwacht €190,-
Colorway: White/Light Grey/Black
Stylecode: BQ6924-100
Bekijk hier de storelist>>

Uitgelichte afbeelding: DirtyMoney