Skip to content
Brand

Release reminder: PUMA Easy Rider Vintage pack

5 juni 2024 11:11
Release reminder: PUMA Easy Rider Vintage pack

PUMA dropt het Easy Rider Vintage pack. Het pack komt met drie colorways: ‘Green’, ‘Blue’ en ‘Red’. De sneakers droppen op 6 juni 2024 bij diverse retailers. Lees hier meer over de release van het pack en mis de drop niet.

PUMA Easy Rider Vintage pack

PUMA

De PUMA Easy Rider is een ware cult classic. Het silhouet werd in 1977 geïntroduceerd en diende in de eerste jaren als hardloopschoen. Niet veel later werd het model ook omarmt in de voetbalcultuur. Tegenwoordig is de PUMA Easy Rider ook een geliefd silhouet als lifestyle sneaker.

PUMA Easy Rider Vintage 'Green'
‘Green’
PUMA Easy Rider Vintage 'Blue'
‘Blue’
PUMA Easy Rider Vintage 'Red'
‘Red’

Het Vintage pack komt dan dus ook als geroepen. Het pack komt met drie colorways; ‘Green’, ‘Blue’ en ‘Red’. De sneaker combineert de materialen mesh, suède en leer. De noppenzool biedt tractie en grip. Op de tong en op het middenpaneel is het PUMA logo geplaatst.

De sneaker heeft een retro-uitstraling en blijft dicht bij de release uit ’77. Alle drie de colorways droppen op 6 juni 2024 bij PUMA en diverse retailers. De release tijden verschillen per winkel. Bekijk de tijden in de releasekalender.

puma easy rider