Skip to content
Newsfeed

Release Reminder: LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1

3 maart 2023 09:43
Release Reminder: LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1

Op 4 maart 2023 om 09:00 uur komt de bijzondere samenwerking tussen LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 uit. De Air Max 1 die bedekt is in de clubkleuren van FC Liverpool zal beschikbaar zijn op de website van Nike.

Je zou eigenlijk denken dat deze namen niet bij elkaar zouden passen. LeBron James is namelijk een wereldberoemde basketballer en FC Liverpool is een Engelse voetbalclub die in de Premier League speelt. Toch is deze samenwerking minder onwaarschijnlijk dan je denkt. LeBron is namelijk sinds 2011 part-owner van het Britse team. Alleen al door de grote sport namen die aan de sneaker verbonden zijn heeft elke sportliefhebber deze sneaker nodig.

De LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 verschijnt in de clubkleuren van de voetbalclub, het kleurenpalet creëert een strak en clean uiterlijk. De binnenzool en de hiel van de sneaker zijn voorzien van details die hinten naar FC Liverpool. Zo zie je op de hiel van het model niet het Nike logo, maar de letters YNWA te zien dat een verwijzing is naar het clubnummer ‘You Never Walk Alone’.

Moet jij dit paartje hebben? Wees dan alert op 4 maart 2023 stipt om 09:00 uur, dan komt het paartje namelijk uit op de Nike website. Laat ons vooral weten wat je van deze bijzondere samenwerking vindt via onze Instagram.

Virgil van Dijk die de LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 draagt
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 onderkant
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 bovenkant
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 achterkant
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 detail shot van de witte toebox
LeBron x Liverpool x Nike Air Max 1 detail shot