Skip to content
Upcoming

Release reminder: Air Jordan 4 ‘Bred’

2 mei 2019 14:33
Release reminder: Air Jordan 4 ‘Bred’

Na maanden wachten is het dan eindelijk zover, de Air Jordan 4 ‘Bred’ komt zaterdag 4 mei eindelijk uit. Met deze colorway word het 30 jarig bestaan van de Air Jordan 4 gevierd. De laatste keer dat deze colorway werd uitgebracht was in 2012 en had toen een Jumpman logo op de hiel zitten. De laatste keer dat het OG Nike Air logo op de hiel stond was in 1999, en keert nu ook terug naar de 2019 versie.

De details

De sneaker is covered met de OG kleuren combinatie van Black/Cement Grey-Summit White-Fire Red, die op de nubuck en mesh upper zitten. Cement Grey en White zijn ook te vinden in de midsole met een Fire-Red outsole. Als laatste staat er op de tong het Jumpman logo en op de hiel het OG Nike Air logo.

Ook released de Air Jordan 4 in full-family sizing. Dat betekend dat de maten die uit gaan komen ook voor peuters en kinderen zullen zijn.

De Air Jordan 4 ‘Bred’ komt zaterdag 4 mei uit op Nike.com en andere retailers voor €190,-. Mis deze release niet! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze relasekalender in de gaten!


Air Jordan 4 Retro 'Bred'

308497-060 · Prijs vanaf €320,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike
Images by Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date