Skip to content
Upcoming

Release reminder: adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘True Form’

10 maart 2019 00:00
Release reminder: adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘True Form’

Maart is een goede maand voor de van fans van de Kanye West Yeezy lijn. Gister was de langverwachte adidas Yeezy Boost 700 ‘Inertia’ uitgekomen. Heb jij deze misgegrepen? Geen nood, want volgende week komt de adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘True Form’ uit!

Details ‘True Form’

De upper primeknit heeft een zacht grijze kleur. De grote streep waar altijd “SPLY-350” op stond is natuurlijk vervangen door een half doorzichtige streep met aan de achterkant een zalm oranje accent. De heeltab is fel oranje van kleur en zorgt er daarom voor dat het lijkt dat het overloopt in de doorzichtige streep. Als laatste is de Boost midsole ook half doorzichtig waardoor je het Boost materiaal ziet zitten.

De adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘True Form’ komt 16 maart uit via adidas.nl en gaat €220,- kosten. Wil jij deze awesome release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 350 'True Form'

EG7492 · Prijs vanaf €246,-

Naar alle aanbieders