Skip to content
Upcoming

Release info Patta x Nike Air Max 95/90

17 oktober 2018 12:09
Release info Patta x Nike Air Max 95/90

Patta komt met een nieuwe samenwerking met Nike genaamd “Publicity. Publicity. Wohooooow!”. De samenwerking is geïnspireerd door de “happenings” van de jaren 60. Nike en Patta hebben zelfs een nieuw silhouet ontworpen voor de nieuwe collectie. Namelijk de Patta x Nike Air Max 95/90.

Dit nieuwe model is een hybride van twee verschillende Nike modellen. De midsole en outsole komen van de Nike Air Max 95. De bovenkant is afkomstig van de Nike Air Max 90. De grootste verschillen tussen de twee sneakers zit in de zool en swoosh. Zo is de swoosh bij de ene sneaker een soort bronze kleur en de andere een rode kleur. Daarnaast heeft de Air Max 95/90 met de rode swoosh een witte midsole. De andere heeft een zwarte midsole. Op beide sneakers staat op de binnen en buitenkant het logo van Patta. Op de tong van de sneakers zit een neon label met het logo van Patta erop en waarschijnlijk de tekst “Publicity. Publicity. Wohooooow!”

Al om al is de Patta x Nike Air Max 95/90 en geweldige nieuwe hybride van Nike en Patta. De zool van de Air Max 95 past perfect op het bovenwerk van de Air Max 90. De Patta x Nike Air Max 95/90 zal in de Patta winkel releasen op 20 oktober. Wereldwijd zal hij op 27 oktober releasen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Patta x Nike Air Max 95/90 

Releaese date: 20 oktober (Patta) 27 oktober (wereldwijd) 
Colorway:
Black/bordeaux and navy/white/burgundy
Stylecode:
T.B.A.
Prijs:
T.B.A.

Patta x Nike Air Max 95/90   Patta x Nike Air Max 95/90 

Patta x Nike Air Max 95/90