Skip to content
Upcoming

Release info: Nike Air Max 720 ‘Sea Forest’

25 februari 2019 15:22
Release info: Nike Air Max 720 ‘Sea Forest’

In het nogal wat korte bestaan van de Nike Air Max 720 zijn er al een aantal hele toffe colorways uitgekomen, zoals de Nothern Light Day, Nothern Lights Night, Sunrise en de Sunset. Het model zagen we voor het eerst rond Air Max day 2018 en bijna een jaar later zien we de eerste colorways op straat. De volgende colorway is de Nike Air Max 720 ‘Sea Forest’.

De Air Max 720 heeft in zijn korte bestaan al redelijk wat reputatie opgewekt. Met een hoop felle colorways en retro kleurencombinaties valt de sneaker bij veel mensen goed in de smaak. Hier en daar zien we ook wat overeenkomsten met de Air Max Plus. Dit is voornamelijk te danken aan het gestructureerde synthetische bovenwerk en de gradiënt colorways.

De meest recente aankondiging is deze Sea Forest colorway. De naam zegt het al een beetje, een colorway met kleuren uit de zee. De inspiratie is snel terug te zien aan de turquoise en navy blauwe gradiënt die over het gehele bovenwerk loopt. Bij de neus start de sneaker met de turquoise kleur die langzaam overloopt op de navy kleur die eindigt op de heel. Onder het bovenwerk rust een felle midsole, Air unit en outsole die allemaal zijn uitgevoerd in dezelfde turquoise kleur.

Voor een meer gedetailleerde blik check je de foto’s hieronder en als je meer release info wil weten, check dan de link hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 'Sea Forest'

AO2924-400 · Prijs vanaf €135,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 720 ‘Sea Forrest’
Nike Air Max 720 ‘Sea Forrest’
Nike Air Max 720 ‘Sea Forrest’
Images: Sneakerjagers