Skip to content
Events

Recap: Deadstock Sneakermarket Eindhoven

26 april 2019 14:09
Recap: Deadstock Sneakermarket Eindhoven

Na het succes van de eerste editie van Deadstock Sneakermarket aan het einde van 2018 was het vrij duidelijk dat er een vervolg zou komen. Afgelopen maandag was het dan ook zo ver. De tweede editie van Deadstock Sneakermarket heeft namelijk plaatsgevonden op tweede paasdag en wij waren er uiteraard weer bij!

Deadstock

In alle drukte rondom sneaker evenementen valt het op dat de meeste evenementen plaatsvinden in het westen of in grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam. De oprichters van Deadstock zagen hier een kans om een evenement te organiseren in het zuid-oosten van Nederland en zo is het eerste sneaker evenement van het oosten geboren: Deadstock Sneakermarket.

Deadstock

Waar de eerste editie plaatsvond in Nijmegen, vond de tweede editie plaats in Eindhoven in het welbekende Klokgebouw. De locatie werd omgetoverd tot een waar sneakerparadijs met zowel nationale als internationale sellers.

Wij van Sneakerjagers waren ook bij deze relaxte tweede editie. Om 12:00 uur gingen de deuren open. Met de gigantische rij voor de ingang duurde het niet lang voordat de zaal vol was met sneakerheads.

Deadstock

Op het evenement waren talloze holy grail sneakers te vinden, zoals de Nike Air Yeezy 2 ‘Red October’ of de extreem gewilde Nike Air Max 1 x Parra ‘Albert Heijn’. Naast hype sneakers waren er ook doorsnee GR’s of vintage kicks te vinden.

Deadstock
Air Max 1 ‘Albert Heijn’ By: Prime030

Net zoals op het eerste evenement was er een erg ontspannen en relaxte sfeer op dit evenement. Mensen waren goed gehumeurd, de sneakers waren on-point, het aanbod was groots én het was ook nog eens fantastisch weer!

Deadstock

Ik vind dat we kunnen spreken van een geslaagde editie. Om jullie een beeld te geven van onze ervaringen hebben we een korte recap gemaakt. Check hem hieronder!