Skip to content
Upcoming

De Nike Shox R4 keert terug in twee OG colorways

15 maart 2019 10:11
De Nike Shox R4 keert terug in twee OG colorways

De Nike Shox R4, een sneaker die niet gezien wordt als een icoon maar als een complete cult. Naast de R4 verschijnen er steeds meer oude Nike modellen met de bekende Shox technologie. Voor veel mensen was de Shox in 2003 een echte hype, een sneaker waar we allemaal naar ‘opkeken’. De laatste paar maanden verschijnen er steeds meer nieuwe én retro colorways van Shox modellen. De komende week zal Nike de Nike Shox R4 weer uit gaan brengen in twee originele colorways.

Met de twee OG colorways zorgt Nike ervoor dat we weer helemaal terug gaan naar het begin van dit millennium. De twee originele colorways hebben veel weg van de oude Nike colorways, zoals die van de Air Max 97.

We beginnen met de eerste colorway, in deze colorway bestaat het synthetische bovenwerk voornamelijk uit twee kleuren. Het bovenste gedeelte bestaat uit geperforeerd zwart lederen materiaal. Hieronder is een groot paneel in het zilver geplaatst. De hak van het bovenwerk rust op de Shox demping waar de voorkant op een normale outsole rust.

De tweede colorway heeft heel veel weg van de eerste. In dit geval zijn alle zwarte elementen veranderd in wit. Op de heel zien we, net zoals bij de zwarte variant, de unieke heel met de 5 rode pinnetjes. Ook deze variant heeft een rode Shox detail bij de hak.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Shox R4 'OG'

BV1111-008 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
R4
R4
R4
R4

Nike Shox R4 'White'

BV1111-100 · Prijs vanaf €176,-

Naar alle aanbieders
R4
R4
R4
R4