Skip to content
Watch

Queens & Sneakers Show S02 Ep.9 met Ginney en Emmy

26 oktober 2022 15:00
Queens & Sneakers Show S02 Ep.9 met Ginney en Emmy

De Queens & Sneakers Show komt met een nieuwe aflevering. Op donderdag 27 oktober 2022 komt de negende aflevering online op het Sneakerjagers YouTube kanaal. In de aflevering ontvangen hosts Carmen en Maartje de gasten Ginney en Emmy.

De negende afvering van het tweede seizoen van de Queens & Sneakers Show is in het Sneakerjagers kantoor (Utrecht) opgenomen.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

Queens & Sneakers Show Ep. 9

Ginney Noa

In de negende aflevering van de Queens & Sneakers Show, is niemand minder dan Ginney te gast, ook wel bekend als Ginney Noa (@ginneynoa). Ginney is een 30-jarige creative uit Amsterdam die zich naast sneakers, ook met fashion en spiritualiteit bezig houdt. Als een jong meisje had Ginney altijd al oog voor het stylen van kleding en begon op haar vijftiende met het collecten van sneakers.

Nu, als een volwassen vrouw, focust Ginney zich meer op self-love en mindfulness. Met haar Instagram wil Ginney een goed online voorbeeld zijn voor jongeren. Met haar diploma in Fashion en haar spirituele kant, inspireert ze haar volgers met meer dan alleen sneakers.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

Naast Instagram, is Ginney ook actief op TikTok. Waar de content op Instagram voornamelijk gericht is op sneakers en fashion, richt Ginney zich op TikTok meer op spiritualiteit, mental health en post ze mini vlogs “A day in my Amsterdam life”.

In haar vlogs en posts blijft ze dicht bij zichzelf en creëert ze een hechte band met haar volgers. Haar passie voor sneakers in combinatie met het vonkje zelfliefde, inspireert ze mensen wereldwijd om het beste uit het leven te halen.

Emmy Joane

Emmy Joane (@chickonkicks) is de oprichter van Chick Makes Custom Kicks. Met haar bedrijf maakt ze custom sneakers en geeft ze bestaande modellen een nieuwe look. Op haar dertiende werd Emmy besmet met het sneaker virus en sindsdien is haar liefde voor sneakers alleen maar groter geworden.

Queens & Sneakers Show
Queens & Sneakers Show

In haar bedrijf Chicks Makes Custom Kicks combineert ze haar passie voor sneakers met haar creativiteit. Op haar designs laat ze animal prints terugkomen en ontwerpt ze sneakers voor jong en oud. Ze geeft een unieke twist aan haar designs en heeft een kenmerkende stijl. Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een serieus beroep en geeft ze nu workshops, live events en is ze te zien op sneaker beurzen.

Daar bovenop heeft ze ook behoorlijk wat collaborations en personalised sneakers op haar naam staan. Haar persoonlijke sneakercollectie bestaat voornamelijk uit Nike Air Max 1’s.

Aflevering bekijken

Aflevering negen van de Queens & Sneakers Show verschijnt donderdag 27 oktober 2022 om 20:00 uur op het Sneakerjagers YouTube kanaal. Let op: deze aflevering is in het Engels! Mocht je een van de vorige afleveringen hebben gemist, check dan de Queens & Sneaker Show playlist. Hier staan alle afleveringen op een rijtje.