Skip to content
Upcoming

Puma’s nieuwe samenwerking met MCM

9 mei 2018 13:56
Puma’s nieuwe samenwerking met MCM

Het merk MCM gaat een samenwerking aan met Puma. De twee Duitse merken brengen samen een collectie uit met meerdere sneakers en kledingstukken. De MCM X Puma collectie wordt op 24 mei gereleased.

MCM is een Duits merk dat gespecialiseerd is in tassen en reisgoederen. MCM staat voor Modern Creation München en het bedrijf is sinds 1976 actief. Het bedrijf staat voor kwaliteit, deze kwaliteit komt terug in de producten, vakmanschap en materialen die men gebruikt. Dit zorgt er ook voor dat de producten duur zijn.

De MCM X Puma collectie is een eerbetoon aan de begin dagen van hip-hop en de bijbehorende cultuur. De kledingcollectie bestaat dan ook uit trainingspakken met de herkenbare logo’s van MCM.

Het model dat gebruikt is voor deze collab is de Puma Suede. Hier zullen drie colorways van komen. Een van de sneakers heeft een cognac colorway met de logo’s van MCM op de zijkant. MCM maakt veel gebruik van dat motief voor zijn normale collecties. Ook zal er een rustige witte colorway releasen, ook met de MCM logo’s op de sneaker. De laatste sneaker heeft meer kleur dan de andere twee stijlen. Deze heeft een wit zijpaneel met de MCM logo’s, een donkerblauwe neus en een blauwe Wave op de zijkant. Voor contrast in het veterpaneel rood.

Alles sneakers hebben een leren zijpaneel, suede Wave, hielstuk en neus. Dit geeft de sneaker een luxe uitstraling. Dit mag ook wel want de sneakers zijn niet goedkoop, de sneakers zullen de €350,- gaan kosten.


MCM X Puma Suede ‘Cognac’

Releasedatum: 24 mei
Prijs: €350,-
Colorway: Bbuckthorn Brown-Puma Black
Stylecode: 366299-01
Storelist: Klik hier >>

In-Hand Look at the MCM x Puma Suede

Unboxing the $420 MCM x Puma

Geplaatst door sneakernews.com op donderdag 3 mei 2018


MCM X Puma Suede ‘White’

Releasedatum: 24 mei
Prijs: €350,-
Colorway: Whisper White/Puma Black
Stylecode: 366299-02
Storelist: Klik hier >>


MCM X Puma Suede ‘Red & Blue’

Releasedatum: 24 mei
Prijs: €350,-
Stylecode: 366299-03
Storelist: Klik hier >>