Skip to content
Staff Picks

PUMA Winter Flash sale met kortingscode

29 januari 2022 09:45
PUMA Winter Flash sale met kortingscode

PUMA komt met de Winter Flash sale. In deze sale scoor jij jouw favoriete PUMA items met kortingen die wel oplopen tot 50%. Ook komt PUMA op 29 januari tot en met 30 januari 2022 met een extra kortingscode. Met de code WINTER profiteer je van 20% extra korting. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete outfits samengesteld.

Outfit 1: Forrest Green

De eerste outfit is er eentje voor de mannen. In de ‘Forrest Green’ outfit combineren we een groene hoodie met een sportieve bodywarmer. Deze is licht gevoerd en is ideaal voor de frisse winterdagen. De Desierto v2 Winter leren boots kleuren olijfgroen en hebben een hoge fit. De boots zijn van leer, wat het de ideale schoen maakt voor het winterseizoen.

PUMA Desierto v2 Winter Leren Trainers
PUMA Desierto v2 Winter Leren Trainers

Outfit 2: Comfy chique

De tweede outfit is er eentje voor de dames en heeft een comfy look. Combineer een lichtblauwe cropped hoodie met een PUMA legging en ga voor een comfortabele outfit. De legging heeft een glimmende look, wat het een chique ook geeft. De lange donsjas maakt jouw outfit af en is geschikt voor het winterseizoen.

PUMA Classics lang donsjack voor dames
PUMA Classics lang donsjack voor dames

Outfit 3: Beige and Black

In de tweede outfit voor de heren worden de kleur beige en zwart gecombineerd. Deze kleurencombinatie is altijd goed en is makkelijk te combineren in andere outfits. Combineer een basic sweater met een gekleurd donsjack. Dit jack combineert de kleuren zwart, beige en olijfgroen en is dik gevoerd. De beige joggingbroek en zwarte boots maken de outfit compleet.

Outfit 4: On Wednesday we wear Pink

De laatste outfit kleurt roze en is er één voor de dames. Combineer een lichtroze hoodie met een bijpassend donsjack. Deze keurt lichtroze en heeft een verhoogde kraag. Op de borst is het PUMA logo gezet. Maak de outfit af met de Mayze Tumbled sneakers. Deze hebben een chunky look en combineren de kleuren wit, roze en beige.

PUMA Mayze Tumbled sportschoenen voor dames
PUMA Mayze Tumbled sportschoenen voor dames

Dit zijn een aantal favoriete outfit picks uit de PUMA Winter Flash sale. Vergeet bij het afrekenen niet de kortingscode WINTER toe te passen en profiteer van 20% korting. Deze deal loopt van 29 januari 2022 tot en met 30 januari. Mocht je liever zelf door de wintercollectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date