Skip to content
Brand

PUMA voetbaltenues voor het Europees Kampioenshap

3 juni 2024 07:59
PUMA voetbaltenues voor het Europees Kampioenshap

De EK-koorts staat op het punt de stadions te treffen en wat is een betere manier om je steun te tonen voor je favoriete teams dan door hun iconische shirts te dragen? PUMA biedt deze mogelijkheid met een toffe line-up van voetbaltenues voor het aankomende Europees Kampioenschap.

Draag trots de kleuren van je favoriete nationale voetbalteam, zoals Zwitserland, Oostenrijk, Servië en Tsjechië!

De EK voetbaltenues van PUMA

Voor het Europees Kampioenschap van 2024 in Duitsland heeft PUMA onlangs de replica’s van trainingshirts, shorts, shirts en sokken gepresenteerd.

Alle voetbalshirts zijn onderdeel van het PUMA RE:FIBRE programma, wat betekent dat ze gemaakt zijn van ten minste 95% gerecycled materiaal van textielafval en andere gebruikte materialen.

Bovendien omvatten de voetbal jerseys PUMA’s dryCELL. Deze vochtafvoerende technologie is ontworpen om vocht van je lichaam af te voeren en je vrij te houden van zweet tijdens het sporten.

PUMA’s voetbaltenue voor Zwitserland

Zwitserland trapt af tegen Hongarije in hun eerste Europese Kampioenschapswedstrijd van 2024. Ze dragen het witte uitshirt, een viering van de geschiedenis en tradities van het nationale team. Daarnaast hebben ze natuurlijk ook een thuisshirt dat de geest van het team belichaamt.

PUMA’s voetbaltenue voor Oostenrijk

Oostenrijk staat voor een uitdaging met Frankrijk, Polen en Nederland in hun poule. Hun eerste wedstrijd tegen Frankrijk wordt gespeeld in hun thuistenue, een viering van de trots en passie van het Oostenrijkse voetbal in de traditionele rode en witte kleuren. Het uitshirt is een eerbetoon aan de schoonheid, cultuur en kleuren van het land.

PUMA’s voetbaltenue voor Servië

Servië staat voor hun eerste wedstrijd tegen Engeland, en hebben ook Slovenië en Denemarken in hun poule. De kleuren van de Servische vlag, rood, blauw en wit, worden gebruikt voor het thuis- en uitshirt. Het thuisshirt heeft een rode basis met witte en blauwe accenten, terwijl het uitshirt een witte basis heeft met rode en blauwe accenten.

PUMA’s voetbaltenue voor Tsjechië

Tot slot, Tsjechië staat tegenover Turkije, Georgië en Portugal in hun poule, met Portugal als eerste tegenstander. Hun thuis- en uitshirt hebben een vergelijkbaar kleurenschema als Servië, waarbij het thuisshirt een rode basis heeft met witte en blauwe details, en het uitshirt een witte basis heeft met rode en lichtblauwe details.

Heb je jouw favoriete PUMA-voetbaltenue gevonden voor het EK 2024? Maak je look dan compleet met PUMA terrace sneakers!

De hype van deze sneakers begon in de voetbalstadions en groeide uit tot een cultureel fenomeen. Kies bijvoorbeeld voor sneakers met kleuren die matchen bij je shirt.

Ga voor een compleet overzicht van nationale voetbalshirts en overige fankleding naar de website van PUMA!