Skip to content
Events

PUMA voegt meer items aan de Black Friday deals

25 november 2021 13:51
PUMA voegt meer items aan de Black Friday deals

Het is bijna Black Friday en PUMA komt met hoop afgeprijsde items. Vanaf 25 november 2021 om 12:00 uur kun je bij het merk al profiteren van Black Friday deals. Hier lopen de kortingen op tot wel 65% en kun je alvast jouw favoriete items scoren.

PUMA Black Friday

Black Friday komt oorspronkelijk uit Amerika en valt op de dag na Thanksgiving. Op deze dag komen een hoop winkels met hoge kortingen en kun je alvast je kerstinkopen doen voor een lage prijs. Ook PUMA heeft een hoop items in de sale.

Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal favoriete picks geselecteerd. Deze zijn tijdens de Black Friday tijdens PUMA te verkrijgen.

Mayze Infuse Women sneaker

Het eerste item uit de Black Friday sale van PUMA, is de Mayze Infuse voor dames. Dit paartje heeft een chunky look en combineert de kleuren beige, zwart en wit. Het bovenwerk is van suède en heeft de PUMA golf op het middenpaneel. De platformzool geeft de sneaker een opvallende look en heeft het logo bij de hak verwerkt.

PUMA Mayze Infuse
PUMA Mayze Infuse

Wild Rider Route

De Wild Rider Route is een bekende sneaker bij PUMA. Het model heeft een sportief silhouet en combineert verschillende materialen. Dit paartje kleurt wit en lichtgrijs. De zool bevat IMEVA-technologie wat het een erg comfortabele schoen maakt.

Wild Rider Route PUMA
Wild Rider Route PUMA

Iconic T7 Velour hoodie

Deze velours hoodie heeft een chique uitstraling. De trui heeft een zachte feel en kleurt petrol blauw. De hoodie heeft een zak aan de voorkant en trekkoorden bij de capuchon. Daarnaast is het item ook in de kleuren zwart en burgundy te verkrijgen.

Iconic T7 Velour Hoodie PUMA
Iconic T7 Velour Hoodie PUMA

Balloon Sleeve Cropped Sweater

Ook voor de dames heeft PUMA een velours sweater. Dit item heeft een cropped fit en kleurt zwart. Op de borst is het PUMA logo in het goud gezet. Fun fact: sport goeroe Pamela Reif is ook gezien in deze hoodie. Het item is geschikt voor een work-out in de buitenlucht of kan gecombineerd worden in een dagelijkse outfit.

Balloon Sleeve Cropped Women PUMA

CA Pro Classic

De CA Pro Classic sneakers van PUMA hebben een retro look. Het model haalt zijn inspiratie uit de PUMA California die in de jaren ’80 gereleased werden. Deze West Coast- inspired sneakers komen in een all-white colorway en hebben gouden details rondom het gehele bovenwerk.

PUMA CA Pro Classic
PUMA CA Pro Classic

Mayze Infuse Chelsea Boots

De PUMA Mayze Infuse Chelsea Boots hebben de chelsea boots een sportieve twist gegeven. De boot kleurt all-black en heeft de zool van de PUMA Mayze sneaker overgenomen. De schoen is van leer en is perfect geschikt voor de winterdagen.

Mayze Infuse Chelsea Boot PUMA
Mayze Infuse Chelsea Boot PUMA

HER Women Hoodie

Deze hoodie is met zijn lichte kleur een echte eyecatcher. Het item kleurt lichtroze en heeft een relaxte fit. De hoodie heeft gouden details en heeft een split aan beide zijdes. Ook is het logo op de borst gestikt.

HER Women Hoodie
HER Women Hoodie

RS-Z LTH Sneakers heren

De RS-H LTH voor heren is een sportief paartje. De sneaker komt in een zwarte colorway en is geschikt als hardloopschoen. Het model heeft zilveren accenten en de PU-middenzool maakt het een comfortabel paartje.

RS-Z LTH Trainers
RS-Z LTH Trainers

Classics Fur Full-Zip Hoodie

Deze Classics Fur zip-up hoodie van PUMA is gemaakt van faux fur en is erg warm voor de winterdagen. De trui heeft een beige kleur en heeft het PUMA logo op de borst gestikt. De hoodie heeft trekkoorden bij de heup die het model kunnen verstellen.

Classics Fur Full Zip Women Hoodie PUMA
Classics Fur Full Zip Women Hoodie PUMA

Fluff PUMA Slides

Het laatste item uit het rijtje, zijn de Fluff Slides van PUMA. De slides zijn gevoerd met zacht materiaal en de EVA-buitenzool geeft de slipper grip en een comfortabele fit. Op de band is het logo van het merk gedrukt. De Fluff slides komen ook in de kleuren zwart, geel en roze.

PUMA Fluff slippers

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de PUMA Black Friday sale. Mocht je liever zelf door de sale heen scrollen, klik dan op de knop hieronder.