Skip to content
Upcoming

Puma Thunder – New modern retouch

8 februari 2019 14:53
Puma Thunder – New modern retouch

De Puma Thunder is een typische Dadshoe. Dit model heeft al verschillende moderne retouches gehad, maar nog niet zo modern als wat Puma nu heeft gecreëerd.

Een opvallende verandering is de ritssluiting aan de binnenste zijkant van de sneaker in plaats van traditionele veters. De Puma Thunder TZ Metallic heeft een gehele zwarte upper met enkele details in de kleuren Pale Pink, mint groen en geel. Deze details zijn te vinden op de hak, in de midzool en op de bovenkant van de sneaker. Door het gebruik van veel zwart in combinatie met een aantal felle kleuren, oogt de sneaker strak en modern. Ook de ritssluiting draagt bij aan de strakke uitstraling en zorgt ervoor dat de sneaker makkelijk en snel is aan te trekken.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Puma Thunder TZ Metallic

Prijs: €130,-
Colorway: Black/Pale Pink
Stylecode: 369488-01
Shoplink: Klik hier om deze sneaker te shoppen>>

Images by: Puma