Skip to content
Upcoming

De RS-Fast is het nieuwste model van Puma

1 augustus 2020 12:30
De RS-Fast is het nieuwste model van Puma

Puma is de laatste tijd goed bezig met de RS series. Nu kunnen liefhebbers van de RS serie vanaf 1 augustus uitkijken naar een nieuwe model, want dan brengt Puma het RS-Fast model uit.

Puma is opgezet in 1948 en maakt vooral sneakers, kleding en accessoires. Het merk was opgezet door de broers Adolph en Rudolf Dassier. Een paar jaar later gingen de broers uit elkaar en richten Adolph het bekende adidas op. De eerste sneaker ooit gemaakt was de Atom voetbal schoen. Niet lang na de release gingen veel atleten Puma dragen. Door de jaren heen zijn er enorm veel modellen uitgekomen en is de RS serie een van de populairste series van Puma op dit moment.

Puma RS-Fast

De Puma RS-Fast is het nieuwste kleurrijke model van Puma en is geïnspireerd op de begin jaren 2000. De sneaker is opgebouwd uit enorm veel lagen en is gemaakt van materialen zoals mesh, textiel, suede en synthetisch materiaal. Op het kleurrijke bovenwerk is natuurlijk ook nog de Puma branding te vinden op de tong en midfoot. Onder de upper zit een chunky midsole met spikkels op het voorste deel van de zool.

De Puma RS-Fast komt uit op 1 augustus bij Puma in drie verschillende kleuren. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Puma RS-Fast
Puma RS-Fast
Images by Puma