Skip to content
Newsfeed

PUMA komt met twee nieuwe colorways voor het 180 silhouet

24 juli 2023 18:12
PUMA komt met twee nieuwe colorways voor het 180 silhouet

Op 27 juli 2023 brengt PUMA twee nieuwe colorways uit voor het 180 silhouet. Dit model is geïnspireerd op het klassieke ‘skate’ sneakerontwerp uit de jaren 90 en 2000 en wordt nu uitgebreid met twee nieuwe kleurstellingen: Corduroy ‘Warm White’ en Corduroy ‘Chocolate Chip’. Benieuwd naar deze toevoegingen aan de collectie? Lees dan verder!

De PUMA 180 sneaker haalt duidelijk zijn inspiratie uit de skatecultuur van vroeger, met opvallende stoffen accenten, een gewatteerde tong en een stevige zool die herinneringen oproepen aan die tijd. PUMA voegt tegelijkertijd een moderne twist toe door het gebruik van dunnere veters en een gelaagdheid van leer op suède.

Deze twee nieuwe colorways van het 180 silhouet, de Corduroy ‘Warm White’ en Corduroy ‘Chocolate Chip’, geven een frisse uitstraling aan de schoen en bieden talloze mogelijkheden om je outfits mee te combineren. De eerste kleurstelling komt volledig in het wit, waardoor deze bijna overal mee matcht. De tweede valt iets meer op door het gebruik van bruine overlays en een bruine tong.

PUMA 180
PUMA 180

De PUMA 180 Corduroy ‘Warm White’ en Corduroy ‘Chocolate Chip’ zullen gaan droppen op 27 juli 2023. Ben je benieuwd naar meer aankomende PUMA releases? Klik dan op de knop hieronder om een kijkje te nemen tussen alles wat ons nog te wachten staat. Ontdek de nieuwe ontwerpen en bereid je voor om je sneakercollectie te upgraden!