Skip to content
Staff Picks

PUMA komt met hoge kortingen tijdens Cyberweek

3 december 2021 15:42
PUMA komt met hoge kortingen tijdens Cyberweek

Tijdens de Cyberweek komt PUMA met hoge kortingen. In deze week worden de kortingen van Black Friday doorgetrokken en profiteer je bij verschillende shops van online kortingen. Op 3 en 4 december 2021 profiteer je met kortingscode CYBERWEEK van 30% korting op bijna alles.

PUMA Cyberweek

De Cyberweek wordt bij PUMA goed gevierd met hoge kortingen. Zo komt het merk met 30% korting op bijna alle items. Bij deze actie zijn samenwerkingen en de PUMA Suede uitgesloten van de promotie.

Deze deal gaat op 3 december vanaf 00:00 uur van start en loopt tot 4 december 23:59 uur. Om je een beetje een inzicht te geven in de Cyberweek sale, hebben we onze favoriete picks voor je geselecteerd.

Mayze sneaker dames

PUMA Mayze sneaker
PUMA Cyberweek

Het eerste item uit onze favoriete picks, is de PUMA Mayze voor de dames. De sneaker heeft een upper van suède en heeft een opvallende middenzool. Op het middenpaneel is het logo in het goud gezet. Ook op de middenzool maakt het PUMA logo zijn vertoning.

Ralph Sampson 70 Low Archive sneakers

Ralph Sampson 70 Low Archive sneakers
PUMA Cyberweek

Met dit retro paartje haalt PUMA een sneaker uit de archieven. In 1983 tekende basketballegende Ralph Sampson zijn eerste contract bij PUMA. Hij droeg toen dit prototype sneaker dat gebaseerd was op een model uit de jaren 70. De schoen heeft een lage fit en kleurt wit met beige. Het PUMA logo op het middenpaneel kleurt donkergroen.

PUMA x Santa Cruz Suede Shark schoenen

PUMA x SANTA CRUZ Suede Shark sportschoenen
PUMA x SANTA CRUZ Suede Shark sportschoenen
PUMA Cyberweek

De PUMA x Santa Cruz sneaker heeft een zwarte upper en combineert de kleuren paars en groen. In het model worden de West Coast-vibes overgebracht door middel van een vrolijke opdruk op het middenpaneel. Skateboardbedrijf Santa Cruz werd in de jaren ’70 opgericht en is een echte pionier in de skatewereld.

Classics Oversized heren hoodie

Classics Oversized herenhoodie

Een goede hoodie is een must voor de komende winterdagen. Deze Classics hoodie heeft een oversized fit wat het een comfortabel item maakt. De trui komt in een lichtblauwe kleur en heeft het PUMA logo op de borst gezet. De capuchon kan met trekkoorden versteld worden.

Korte sweater met ballonmouwen

Korte sweater met ballonmouwen

Dit item voor vrouwen heeft een gecropte fit en komt in een zwarte kleur. Op de borst is het PUMA logo in het goud gestikt wat het een chique look geeft. De sweater is gemaakt van verlours en heeft een zachte feel. Daarnaast is het item ook in het roze en lichtgeel te verkrijgen.

PWRWarm packLITE donsjack heren

PWRWarm packLITE donsjack voor heren
PUMA Cyberweek

Dit item voor heren is perfect voor de winterdagen. Het jack is licht gevoerd met dons en heeft een sportieve fit. De packLITE- en PWRWarm-technologieën houden het jack warm. De jas heeft een zwarte kleur en heeft het PUMA logo op de borst gestikt. Ook is het jack waterafstotend.

Rudolf Dassler Legacy Laundry Easy Rider

Rudolf Dassler Legacy Laundry Jongens Easy Rider Trainers
PUMA Cyberweek

Dit retro paartje is onderdeel van het Rudolf Dassler ‘Legacy’ pack. De Easy Rider is een iconisch model bij PUMA en heeft een vintage make-over gekregen. Het Rudolf Dassler ‘Legacy’ pack heeft verschillende elementen die verwijzen naar de jeugd van de oprichter van PUMA. Dassler begon als wasserij jongen en het paartje heeft op de tong een wasserette label dat hier naartoe verwijst.

Classics geribbelde croptop dames

Classics geribbelde croptop voor dames

Een ander item uit de Cyberweek sale van PUMA, is deze croptop. Dit item heeft een gecropte fit en heeft het PUMA logo op de borst in het wit gestikt. De geribbelde top is gemaakt van katoen, polyester en elastaan. Daarnaast is het item ook in het wit te verkrijgen.

Future Rider Play On

Future Rider Play On
PUMA Cyberweek

De Future Rider Play On is een comfortabele sneaker en heeft een sportieve look. Het model combineert de kleuren wit en beige. Hierbij is de upper van nylon en heeft het model suède overlays. De mudguard en hiel tab zijn van suède en kleuren beige. De EVA-tussenzool zorgt voor demping en maakt het een comfy model.

Iconic MCS T-shirt heren

PUMA Cyberweek

Het laatste item uit onze favoriete picks van de Cyberweek sale, is dit shirt. Het item kleurt oranje met wit en blauw en heeft het PUMA logo op de borst in het wit gestikt. Het shirt is gemaakt van katoen en polyester en heeft een relaxed fit.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Cyberweek sale. De sale loopt van 3 december 00:00 uur tot 4 december 23:59 uur. Vergeet niet de kortingscode CYBERWEEK bij het afrekenen toe te voegen en profiteer van 30% korting. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.