Skip to content
Staff Picks

PUMA komt met extra kortingscode op sale items

5 december 2021 10:29
PUMA komt met extra kortingscode op sale items

Bij PUMA profiteer je van hoge kortingen tijdens de sale. Daarnaast komt het merk ook met een extra kortingscode van 5 tot 9 december 2021. Met de PUMA kortingscode BONUS20 profiteer je van 20% extra korting op sale items. Check hier welke outfits je hiermee kunt scoren.

PUMA Sale

In de PUMA sale scoor je de beste items voor mannen en vrouwen. Van sneakers tot aan winter items, alles voor het komende winterseizoen scoor je hier. Van 5 december tot 9 december komt PUMA met een extra kortingscode die toe te passen is op de sale items. Met kortingscode BONUS20 profiteer je van 20% korting boven op de sale items.

Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we verschillende outfits samengesteld. De items van deze fits zijn te vinden in de sale en zijn met extra korting af te rekenen.

Outfit 1: Petrol Blue

De eerste outfit is er eentje voor de mannen. In deze outfit komt de kleur petrol blauw naar voren. Het PUMA trainingspak heeft een sportieve look en heeft zwart met witte details. Het logo op het jack is reflecterend en licht op wanneer er op geschenen wordt. Het pak is gemaakt van polyester en is waterafstotend.

Dit pak is goed te combineren met een sportieve sneaker. De Wild Rollin heeft een sporty look en combineert de materialen mesh en suède. Op de hiel maakt de petrol kleur zijn vertoning, wat goed gaat met het trainingspak. Deze kleur contrasteert goed met de oranje details op het paartje.

Wild Rider Rollin' sneakers
Wild Rider Rollin' sneakers

Outfit 2: Comfy Grey

De tweede outfit is er eentje voor de dames. Combineer een grijs joggingpak met een strakke witte sneaker. Het Evostripe pak bestaat uit een joggingbroek en hoodie. Beide items kleuren gemêleerd grijs en hebben het PUMA logo op de items gedrukt. Beide items zijn voorzien van dryCELL-technologie. Dit verbetert de sportprestaties en maakt het de ideale outfit voor work-outs.

Combineer dit grijze pak met een witte sneaker en geef je outfit een boost. De Cali sneaker is een model uit de jaren ’80 en heeft een retro look. Het paartje is gemaakt van leer en kleurt all-white. Op het bovenwerk zijn verschillende gouden details te vinden. Ook de lint-veters geven het paartje een vrolijke twist.

Cali Sneakers PUMA
Cali Sneakers PUMA

Outfit 3: Classy in Black

Deze outfit is geselecteerd voor de heren en combineert zwart met grijs. Deze kleuren komen goed van pas in iedere kledingkast en zijn makkelijk te combineren met verschillende outfits. Om te beginnen hebben we een basic PUMA shirt. Het item heeft het PUMA logo op de borst gedrukt en is een slim-fit. Combineer dit item met het bomberjack en je outfit is winter-ready.

Combineer deze items met een grijze sneaker en geef je outfit een boost met de sportieve RS-Connect Drip sneaker. Het model combineert verschillende kleuren grijs en heeft een upper van suède en mesh. Het paartje heeft de Running System dempingstechnologie van PUMA, wat het een comfortabele sneaker maakt.

RS-Connect Drip sneakers
RS-Connect Drip sneakers

Outfit 4: Pastel All The Way

De laatste outfit is een vrolijke voor de dames. Combineer de vrolijke jogginbroek met een lichtblauw shirt. De broek heeft een ombre-effect en combineert de kleuren blauw en roze. De broek is bij de heup te verstellen. Het lichtblauwe shirt kleurt goed bij dit item. Op de borst is het PUMA logo gedrukt.

Combineer deze vrolijke outfit met een lichte sneaker. Deze Cali Star heeft een witte colorway en heeft pastelkleurige details. Zo kleurt de hiel tab lichtroze en komt de kleur lichtblauw terug in de branding. Deze sneaker past perfect bij de outfit en is ook in de sale van PUMA te verkrijgen.

Cali Star sneakers dames

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de PUMA sale. Vergeet bij het afrekenen niet de PUMA kortingscode BONUS20 toe te voegen en profiteer van 20% extra korting bovenop de afgeprijsde items. De actie loopt van 5 december tot 9 december 2021. Wil je liever zelf door de sale items scrollen? Klik dan op de knop hieronder.