Skip to content
Staff Picks

PUMA komt met 20% kortingscode op alles

9 februari 2022 14:30
PUMA komt met 20% kortingscode op alles

Van 9 februari tot en met 14 februari krijg je 20% korting op bijna de gehele PUMA collectie. Om te profiteren van deze korting is het van belang dat bij het afrekenen de code PUMALOVE wordt ingevuld.

Nog geen cadeau voor Valentijn? Wij inspireren je graag hieronder met een overzicht van onze favorieten. Scoor deze items snel met 20% korting!

Zit er toch niets voor je tussen? Neem dan zelf een kijkje op de PUMA website.

PUMA Valentijn – Heren

Iconic T7 hoodie

Als eerste hebben wij voor de heren de Iconic T7 hoodie. De kleur van de hoodie is wit en heeft een capuchon die verstelbaar is met de trekkoordjes. De hoodie heeft een groene streep over de armen en het logo van puma is licht roze wat perfect past bij Valentijnsdag. Deze hoodie is ook in twee andere kleuren te verkrijgen, deze zijn te vinden op de website.

Hoodie heren puma
Hoodie puma

Essentials+ Eco puffer jacket

Het voorjaar kan vrij koud zijn, daarom komt een puffer jacket goed van pas. Door de Essentials+ Eco puffer jacket kun je altijd stijlvol de straat op. Helemaal in combinatie met de hoodie van hierboven. Daarnaast ben je met deze aankoop milieubewust bezig, de puffer jacket is namelijk gevuld met milieuvriendelijk polyester.

Puffer jacket puma
Puffer jacket heren puma

Cargobroek

Deze cargobroek is al in de sale voor €34,95 maar met de code PUMALOVE krijg je nog eens 20% korting, daarom is de broek nu €27,96. Een must-have voor de heren kledingkast en dat voor deze prijs. De broek is ontworpen voor een lange dag in de stad, zodat je al je spullen mee kunt nemen. De broek is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Cargobroek puma
Cargo herenbroek puma

R22 Trainers

Om deze look af te maken kunnen de sneakers natuurlijk niet ontbreken. De R22 is een streetstyle-versie van een traditionele hardloopschoen. De sneaker komt in twee verschillende kleuren, wit en zwart. Het bovenwerk van de schoen is van corduroy. De sneaker is strak, sportief en ideaal voor dagelijkse uitstapjes.

R22 trainers unisex
R22 trainers

PUMA Valentijn – Dames

Infuse sweater

Als eerste voor de dames hebben wij de Infuse sweater. Deze sweater is ideaal voor de koude dagen. Daarnaast ben je ook nog eens milieubewust bezig, de sweater is namelijk gemaakt van duurzaam katoen. De ideale combinatie van stijl en comfort.

Infuse sweater puma
Infuse sweater

Puffer jacket

Ook voor de dames hebben wij een puffer jacket uitgekozen. De puffer jacket is gemaakt van verantwoord dons en komt in twee kleuren. De puffer jacket heeft een oversized kraag en een trekkoord aan de binnenkant van de zoom. Ideaal voor de winderige dagen.

Infuse joggingbroek

Bij een sweater hoort natuurlijk een bijpassende joggingbroek, daarom hebben wij gekozen voor de Infuse joggingbroek. De kleur is iets donkerder dan de sweater. De broek is net als de sweater gemaakt van duurzaam katoen. Casual, comfortabel en milieubewust.

Infuse joggingbroek
Infuse puma joggingbroek

Cassia SL

Bij deze look mag de sneaker niet ontbreken. Wij hebben gekozen voor de Cassia SL, een comfortabele sneaker met een SoftFoam+ voetbed. Het is een eenvoudige schoen die deze casual look helemaal afmaakt.

Cassia sneaker puma
Cassia sneaker

Dit waren een aantal van onze favorieten uit de PUMA collectie. Van 9 februari tot en met 14 februari loopt de 20% kortingscode. Vergeet vooral niet om bij het afrekenen de code PUMALOVE in te vullen. De gehele collectie kun je HIER vinden. Op de hoogte blijven van andere kortingscodes? Volg dan vooral onze blogs.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date