Skip to content
Staff Picks

PUMA breidt hun sale uit met extra kortingscode

7 december 2021 15:00
PUMA breidt hun sale uit met extra kortingscode

Bij PUMA kun je jouw favoriete sneakers en winterkleding in de sale scoren. De webshop heeft een breed aanbod aan sneakers, kleding en accessoires. Tot 9 december 2021 kun je met kortingscode BONUS20 profiteren van een extra 20% korting bovenop sale items.

PUMA extra korting

In de sale bij PUMA scoor je nu jouw favoriete sneakers en kledingitems. Voor dames en heren zijn er goede deals te verkrijgen en lopen de kortingen hoog op tot wel 50%. Met de code BONUS20 profiteer je tot 9 december 2021 van 20% extra korting op de sale items. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we een aantal favoriete picks geselecteerd die in de sale te verkrijgen zijn.

Ralph Sampson 70 Mid Archive

Ralph Sampson 70 Mid Archive
PUMA sale

Het eerste item uit de PUMA sale, is deze Ralph Sampson 70 Mid Archive. De retro sneaker is geïnspireerd op het prototype waarin atleet Ralph Sampson in 1983 speelde. Het model was geïnspireerd op een model uit de jaren ’70 en is teruggebracht in dit design. Het paartje is van zwart leer en heeft gouden details op het bovenwerk.

Suede Mayu Women

Suede Mayu Women
PUMA sale

De PUMA Suede Maya is een opvallende sneaker. Het model haalt zijn inspiratie uit de classic Suede en heeft een bijzondere middenzool gekregen. Het bovenwerk heeft een vrolijke kleur gekregen en is van suède. Op het middenpaneel maakt het PUMA logo zijn vertoning en is in het goud gedrukt. De zolen combineren de kleuren off-white en bruin.

Men’s Oversized Hoodie

PUMA Men's Oversized Hoodie

Deze mannen hoodie heeft een oversized fit en is perfect voor de komende winterdagen. Het item komt in een zwarte colorway en heeft het PUMA logo op de borst gestikt. Deze reflecteert wanneer er op geschenen wordt. Op de voorkant is een zak gezet.

R78 Metallic Pop Women

R78 Metallic Pop Women
PUMA sale

De R78 Metallic Pop voor dames heeft een sportieve look. De schoen heeft een beige upper en heeft zilveren details rondom het design. Zo kleurt het logo op het middenpaneel en op het label zilver. De SoftFoam+ tussenzool geeft de sneaker demping en maakt het een comfortabel paartje.

Power Logo Women’s Track jack

Power Logo Women's Track Jack

Dit dames jack is het perfecte item voor de komende winterdagen. Het jack is van duurzame materialen gemaakt en kleurt zwart. Op de borst is het PUMA logo gedrukt en ook op de mouwen is het logo gezet.

Evostripe Broek mannen

Evostripe Men's Pants
PUMA sale

De Evostripe broek voor heren is het perfecte item voor sportprestaties of om te combineren in een relaxte outfit. De broek is gemaakt met dryCELL technologie. Dit zorgt ervoor dat het item warm is en je droog houdt. De broek is ook in de kleuren rood en groen te verkrijgen.

PUMA Cali Women sneakers

Cali Women's Sneakers
PUMA sale

Deze retro sneaker combineert de kleuren rood en wit. Het model is geïnspireerd op de stijl uit de jaren ’80. De neus is geperforeerd en op het middenpaneel is het PUMA logo in het rood gezet. Op de middenzool op de achterkant is ook het logo gezet. Ook dit item is in de PUMA sale te verkrijgen.

Mirage Mox Mono sneakers

Mirage Mox Mono
PUMA sale

De Mirage Mox Mono is een sportieve sneaker en combineert verschillende materialen. Het paartje kleurt beige en haalt inspiratie uit de modellen uit de jaren ’70. De EVA middenzool maakt het een comfortabele sneaker.

PUMA Beanies

Als laatste hebben we deze twee beanies. De Classic Ribbed is grof gebreid en kleurt grijs. Daarnaast is deze muts ook in de kleuren wit en groen te verkrijgen. De Archive Heather Beanie kleurt rood en is wat fijner gebreid. Ook is deze muts in de kleuren zwart, wit, rood en geel te verkrijgen.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de PUMA sale. Wil je liever zelf een kijkje nemen in de collectie? Klik dan op de knop hieronder. Tot 9 december 2021 profiteer je met kortingscode BONUS20 van 20% korting bovenop de items uit de sale.