Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 43

26 oktober 2022 20:20
Populairste Sneakers bij StockX – Week 43

Trick or treat! We kijken weer naar de Populairste Sneakers bij StockX en in week 43 heeft Sneakerjagers iets speciaals voor jullie. Het is namelijk oktober en dat houdt in: Spooky Season! Binnenkort staat het spannende feest van griezelen weer voor de deur en daarom zal deze keer de top 10 bestaan uit Halloween colorways die je laten schrikken.

Om nog even een recap te geven van wat StockX nou precies is, het is één van de grootste online koop- en verkoopplatforms ter wereld. Het is een marktplaats waar je sneakers, kleding, accessoires en meer kunt aanbieden en kopen. Om ervoor te zorgen dat uw aankopen geen namaak zijn, checkt het StockX-team dagelijks de authenticiteit van alle artikelen. Bekijk de website via onderstaande knop!

Hieronder volgen de tien Populairste Halloween Sneakers bij StockX van week 43!

1. Nike Dunk Low Halloween (2022) | DQ7681-001

Nike Dunk Low Halloween (2022)
Nike Dunk Low Halloween (2022)

De populairste Halloween sneaker bij StockX is de Nike Dunk Low Halloween (2022). De sneaker komt in een Iron Grey, Phantom en Scream Green kleurenschema. Het bovenwerk heeft een glad Grey lederen basis met gebarsten lederen overlays en een mesh tong.

Een opvallend detail is de dubbele Swoosh die als een schaduw achter de normale Swoosh vandaan kruipt. De look wordt afgemaakt met grijze veters, een Phantom tussenzool en een Grind Rubber Green buitenzool die doet denken aan een groen monster.

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

2. Nike Dunk Low Halloween (2022) (GS) | DH9765-003

Nike Dunk Low Halloween (2022)
Nike Dunk Low Halloween (2022)

Als tweede hebben we nog een colorway uit 2022, de Nike Dunk Low Halloween (GS). Dit paartje zagen we vorige week al voorbij komen, wat zijn populariteit aantoont. De sneaker heeft geen enge aspecten als oogballen, spinnenwebben of skeletten maar toch stralen de kleuren Halloween uit.

De kleur oranje is te zien op de overlays, de voering, veters en tonglabel. Zwarte accenten, zijn geplaatst op de Swoosh, de branding en de buitenzool. De basis en tussenzool kleuren wit waardoor de andere kleuren meer opvallen.

3. Nike Dunk Low PRM Halloween (2021) | DD3357-100

Nike Dunk Low PRM Halloween (2021)
Nike Dunk Low PRM Halloween (2021)

De Nike Dunk Low PRM Halloween uit 2021, straalt net als het vorige paartje Halloween uit. De sneaker komt in een Sail, Starfish en Black kleurenschema. De Sail kleur is geplaatst op de lederen basis. Op de basis zitten zwarte overlays, met glow-in-the-dark uilenogen die je aanstaren, begin jij al te shaken? Voor nog een extra scary look zijn oranje accenten aangebracht op de Swoosh, tong en voering.

4. Nike Air Force 1 Low ’07 QS Purple Skeleton Halloween (2021) | CU8067-500

Nike Air Force 1 Low '07 QS Purple Skeleton Halloween
Nike Air Force 1 Low '07 QS Purple Skeleton Halloween

De Nike Air Force 1 Low ’07 QS Purple Skeleton Halloween mag ook zeker niet ontbreken. De sneaker is de vernieuwde versie van de eerste Skeleton uit 2018. Als je naar de schoen kijkt valt één detail gelijk op, namelijk de kenmerkende Skeleton-rontgenprint, wat op een levendig paars bovenwerk is geplaatst. Net als het vorige paartje bevat ook deze glow-in-the-dark elementen, zo zal de midsole oplichten.

5. Nike Air Force 1 Low ’07 PRM Halloween (2021) | DC8891-001

Nike Air Force 1 Low '07 PRMHalloween
Nike Air Force 1 Low '07 PRMHalloween

De Nike Air Force 1 Low ’07 PRM Halloween heeft net als de Dunk Low die in 2021 gereleased is, glow-in-the-dark ogen op het bovenwerk en komt in een Black, Starfish en Sail kleurenschema. De sneaker heeft een strak zwart leren bovenwerk met een oranje kleur op de binnenvoering, de nylon tong en de rubberen buitenzool.

6. Nike Air Force 1 Low Experimental Halloween | DC8904-001

Nike Air Force 1 Low Experimental Halloween
Nike Air Force 1 Low Experimental Halloween

Nog een opvallende colorway die in 2021 is uitgekomen is de Nike Air Force 1 Low Experimental Halloween. Wat deze sneaker anders maakt dan de andere is het vetersysteem en de glow-in-the-dark look die over het gehele silhouet is geplaatst. Deze transparante laag bedekt een donkergrijze schuimachtige onderkant, terwijl oranje accenten op de pull-tabs, veterogen en veter knevel zorgen voor dat jack-o-lantern effect.

7. Nike Air Force 1 Low Shibuya Halloween | CT1251-006

Nike Air Force 1 Low Shibuya Halloween
Nike Air Force 1 Low Shibuya Halloween

De Nike Air Force 1 Low Shibuya Halloween is een zeer opvallende colorway. De toe caps en de eye stays hebben een pompoenoranje kleur gekregen en komen met getrommelde texturen. De heel contrasteert goed met de neus doordat deze in het zwart lakleer komt. De zool en tong komen in dezelfde zwarte kleur als een eerbetoon aan de nacht.

8. Nike Air Max 97 Slime Halloween (2020) | DC1500-001

Nike Air Max 97 Slime Halloween (2020)
Nike Air Max 97 Slime Halloween (2020)

Als volgt hebben we de Nike Air Max 97 Slime Halloween (2020), wat de naam al doet vermoeden heeft deze colorway een Slime look gekregen. Opnieuw met glow-in-the-dark details op de zool. Daarnaast komt de bovenkant van de schoen in het zwart, een knipoog naar de dag van de doden. De mudguard komt in getextureerd paars suède. De Slime look is te zien aan de lederen strook en de druipende slijm rondom de Soowsh.

9. Nike Air Max 95 Freddy Krueger | DC9215-200

Nike Air Max 95 Freddy Krueger
Nike Air Max 95 Freddy Krueger

De Nike Air Max 95 Freddy Krueger, is geïnspireerd op één van de horror klassiekers: Freddy Krueger. De kenmerkende tweekleurige trui van het karakter is nagebootst op de Air Max 95. Een opvallend detail is dat de neus gemaakt is van lichtblauw suède, wat omhoog loopt naar een metalen overlay. Waar rode bloedspetters op zijn geplaatst. Een griezelig effect die ook op de hiel is geplaatst, daar druipt namelijk het bloed naar beneden.

10. Nike SB Dunk Low Night of Mischief Halloween | BQ6817-006

Nike SB Dunk Low Night of Mischief Halloween
Nike SB Dunk Low Night of Mischief Halloween

Als laatste in het overzicht van de Populairste Sneakers bij StockX hebben we de Nike SB Dunk Low Night of Mischief Halloween. Een sneaker vol met details! Een spinnenweb is te zien op het middenpaneel in het paars. Daarnaast zijn er contrasterende accenten van fel oranje op een zwarte basis geplaatst. De perforaties op de neus komen in de vorm van een gesneden Jack-o’-lantern.

“Trick” en “Treat” is te lezen op de hiellipjes en de binnenzool beeldt de binnenkant van een pompoen uit. Het ontwerp wordt afgemaakt met radioactieve buitenzolen.

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van week 43. Bekijk vooral ook de rest van het aanbod op de StockX website via de button hieronder en maak je klaar voor Halloween!

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!