Skip to content
Staff Picks

Populairste Sneakers bij StockX – Week 42

18 oktober 2022 19:00
Populairste Sneakers bij StockX – Week 42

Sneakerjagers komt met een nieuw overzicht van de Populairste Sneakers bij StockX, deze keer van week 42. Elke week bekijken we de populairste sneakers op het platform. Het is een top 10 van paren die meteen uitverkocht waren. Bij StockX krijg je een tweede kans om gedropte sneakers na de release te scoren!

Wat is StockX precies? Het is één van de grootste online koop- en verkoopplatforms ter wereld. Het is een marktplaats waar je sneakers, kleding, accessoires en meer kunt aanbieden en kopen. Om ervoor te zorgen dat uw aankopen geen namaak zijn, checkt het StockX-team dagelijks de authenticiteit van alle artikelen. Bekijk de website via onderstaande knop!

Hieronder volgen de tien Populairste Sneakers bij StockX van week 42!

1. Nike Dunk Low Retro White Black ‘Panda’ | DD1391-100

Nike Dunk Low Retro White Black 'Panda'
Nike Dunk Low Retro White Black 'Panda'

De populairste sneaker bij StockX is geen onbekende, deze heeft namelijk inmiddels als drie keer het overzicht gehaald. We hebben het over de Nike Dunk Low Retro White Black ‘Panda’. De colorway is iedere week gestegen in zijn populariteit en staat nu in week 42 aan top!

De basis van het paartje is gemaakt van wit leer. Op deze basis zijn zwart leren overlays geplaatst die door de kleur in contrast staan met de basis. De branding is te zien op de hiel en tong in dezelfde kleuren. Een witte tussenzool en zwarte buitenzool maken dit ontwerp compleet!

*Let op! De prijzen van de sneakers kunnen per maat en per dag verschillen. Dit is afhankelijk van het vraag en aanbod van de desbetreffende sneaker.

2. Air Jordan 4 Retro ‘Canyon Purple’ | AQ9129-500

Air Jordan 4 Retro Canyon Purple
Air Jordan 4 Retro Canyon Purple

Als volgt hebben we de Air Jordan 4 Retro ‘Canyon Purple’, die voor het eerst is gedropt op SNKRS Day. De kleurstelling doet denken aan The Joker van Batman, dit komt door het suède bovenwerk die bijna volledig paars kleurt. De paarse tint is ook terug te vinden op de mesh voering en veters.

Contrasterende details komen in het zwart, groen en oranje. Wat vooral opvalt zijn de gespikkelde groene eyelets en tussenzool. Als laatste maakt een groen zwarte buitenzool de gehele look af.

3. Nike Dunk Low ‘Wolf Grey and Pure Platinum’ | DX3722-001

Nike Dunk Low 'Wolf Grey and Pure Platinum'
Nike Dunk Low 'Wolf Grey and Pure Platinum'

De Nike Dunk Low ‘Wolf Grey and Pure Platinum’ is de tweede Dunk Low in dit overzicht, waardoor we wel kunnen stellen dat dit een zeer populair model is. Het bovenwerk komt in twee verschillende tinten grijs. Een zacht lichtgrijze suède basis met overlays van een donkerdere, rokerige tint.

De sneaker heeft een grijze tussenzool met een semi-transparante buitenzool. Het meest opvallende aan het paartje is de witleren Swoosh met blauwe omlijning. Deze blauwe afwerking is ook te zien op de premium lederen tong tags en inlegzolen.

4. adidas Yeezy Foam RNNR ‘Onyx’ | HP8739

adidas Yeezy Foam RNNR Onyx
adidas Yeezy Foam RNNR Onyx

De adidas Yeezy Foam RNNR Onyx is de volgende in het rijtje. Deze Foam RNNR is een echte must-have, door de donkere kleur.

Het Foam RNNR silhouet staat bekend om zijn unieke design en is gemaakt van EVA-schuim en algae materialen. Het bovenwerk bevat verschillende gaten in abstracte vormen op het bovenwerk. Daarnaast is het model ook nog eens gemakkelijk aan te trekken doordat deze geen veters bevat.

5. Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ | 554724-092

Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'
Air Jordan 1 Mid 'Light Smoke Grey'

De Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ is opnieuw terug in het overzicht! De sneaker combineert de kleuren grijs, wit en zwart. Zo komt de lederen basis in het wit en kleuren de overlays licht grijs. Voor contrast hebben de welbekende Wings logo, de Swoosh en de veters een zwarte kleur gekregen. De sneaker wordt ook wel eens vergeleken met de Air Jordan x Dior, die nu voor €8973,- te koop staat bij StockX.

6. Nike Dunk Low ‘Halloween’ 2022 (GS) | DH9765-003

Nike Dunk Low 'Halloween' 2002 (GS) 
Nike Dunk Low 'Halloween' 2002 (GS) 

Nike heeft speciaal voor Halloween de Nike Dunk Low ‘Halloween’ uitgebracht. Het paartje bevat geen enge aspecten als oogballen, spinnenwebben of skeletten maar toch straalt de sneaker Halloween uit. Dit komt door de kleuren die op het silhouet zijn geplaatst.

De kleur oranje is te zien op de overlays, de voering, veters en tonglabel. Zwarte accenten, zijn geplaatst op de Swoosh, de branding en de buitenzool. De basis en tussenzool kleuren wit waardoor de andere kleuren meer opvallen.

7. Big Spender: Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’ | DH7138-006

Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas'
Air Jordan 4 Retro SE 'Black Canvas'

De Big Spender en populairste sneaker bij StockX van week 40 is de Air Jordan 4 Retro SE ‘Black Canvas’. De colorway doet met zijn zwarte bovenwerk denken aan de Eminem x Carhartt x Air Jordan 4 ‘Black Chrome’, die voor meer dan €35.000 te koop is bij StockX.

Het zwarte van de basis is ook geplaatst op de netting en suède mudguards. De eyelets en Jumpman motieven aan de achterkant komen in het lichtgrijs. De tussenzool is een combinatie van zwart, wit en grijs. Als laatste is de buitenzool gemaakt van zwart rubber, wat de ‘Black Canvas’ compleet maakt. De sneaker is voor €315,- te koop, dus je moet er wel iets voor over hebben, maar dat is het zeker waard!

8. Snap it up: Nike Court Legacy Lift ‘White Black’ (W) | DM7590-100

Nike Court Legacy Lift 'White Black'
Nike Court Legacy Lift 'White Black'

We gaan gelijk verder met een koopje! De Nike Court Legacy Lift ‘White Black’ is nu te koop voor €83,-. Een prijs die je niet mag mislopen, dus wees er snel bij voordat de sneaker is uitverkocht!

De Court Legacy is ideaal voor de koudere dagen. Het model heeft een bovenwerk met kiezeltextuur wat zorgt voor stevigheid en comfort van hoog niveau. Net als de panda, maakt de sneaker vooral gebruik van wit en zwart. Waardoor de sneaker bij iedere outfit past. Daarnaast bestaat de sneaker voor 20% uit gerecyclede materialen, waardoor je met deze keuze ook nog eens milieubewust bezig bent.

9. adidas Yeezy Boost 350 v2 ‘Slate’ | HP7870

adidas Yeezy Boost 350 v2 'Slate'
adidas Yeezy Boost 350 v2 'Slate'

Net als het vorige paartje is ook de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Slate’ ideaal voor de herfst, deze is namelijk onderdeel van de Yeezy Fall collectie 2022.

Bijna het gehele Primeknit bovenwerk heeft een grijze kleur gekregen. Op de de ‘SPLY-350’ strepen over de profielen na, die wijken af in donker zwarte kleur. De geribbelde semi-transparante tussenzool komt in een bruinachtige tint, waardoor er nog meer contrast op de sneaker is aangebracht. Daarnaast sluit dit perfect aan op eerdere releases van de collab.

10. Nike Dunk Low SE Lottery Pack ‘Malachite Green’ |
DR9654-100

Als laatste in het overzicht van de Populairste Sneaker bij StockX hebben we de Nike Dunk Low SE Lottery Pack ‘Malachite Green’, opnieuw een Dunk Low. De sneaker heeft details dit verwijzen naar krasloten uit de loterij.

Het paartje heeft een groene leren overlay bij de teen, hiel en veterkraag. De buitenzool en hiel-tab komen in dezelfde groene tint. Op de tong en inlegzolen staat het Nike logo die door zijn ontwerp doet denken aan gokmachines. De basis komt in een licht grijze tint en de tussenzool is bedekt met Sail, wat het ontwerp compleet maakt.

Dit waren de Populairste Sneakers bij StockX van week 42. Bekijk vooral ook de rest van het aanbod op de StockX website via de button hieronder!

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle nieuws rondom sneakers en streetwear? Download dan de Sneakerjagers app! Hier kun je het laatste sneaker nieuws lezen, een release kalender bekijken, meedoen met giveaways en sneaker release informatie vinden. Dat allemaal in één app!