Skip to content
Brand

Populaire witte sneakers uit de PUMA collectie

15 september 2022 18:16
Populaire witte sneakers uit de PUMA collectie

Bij PUMA shop je nu de beste witte sneakers voor hem en haar. Of je nu op zoek bent naar een klassiek silhouet, of juist een modern en vernieuwend model, in de PUMA collectie vind je het allemaal. Bekijk hier onze top picks uit de collectie. Let op: een hoop sneakers zijn nu in de sale!

Cali Wedge

PUMA Cali Wedge ton-sur-ton sportschoenen voor dames
PUMA Cali Wedge ton-sur-ton sportschoenen voor dames

We beginnen onze top picks witte sneakers uit de PUMA collectie, met de Cali Wedge. Deze variant heeft een off-white colorway en heeft een suède upper. De verhoogde middenzool geeft de sneaker een chunky silhouet. Op het middenpaneel verschijnt het PUMA logo en ook op de hiel zien we de brandings naar voren komen.

CA Pro Denim

PUMA CA Pro Denim sportschoenen
PUMA CA Pro Denim sportschoenen

De CA Pro Denim is er eentje voor de heren. Het CA model is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte classic. Het model heeft een strak design en combineert denim details op het middenpaneel. Het bovenwerk kleurt wit en is van leer. Op de neus zijn perforatiegaatjes gezet die de sneaker helpen ademen.

PUMA X-Ray Speed

PUMA X-Ray Speed
PUMA X-Ray Speed

De PUMA X-Ray Speed voor dames heeft een sportief silhouet. De sneaker kleurt all-white en heeft over het gehele design dynamische overlays. De middenzool is gemaakt met EVA-foam, dit materiaal zorgt voor demping en comfort. Op de tong en hiel is het PUMA logo gezet.

Future Rider Play On

Future Rider Play On
Future Rider Play On

De Future Rider Play On heeft een speels silhouet. De sneaker combineert de materialen nylon, suède en leer. Het bovenwerk is van nylon en kleurt wit. De off-white mudguard geeft de sneaker een chique uitstraling. Op het middenpaneel is het PUMA logo in het wit leer gezet.

Mayze Lth sneaker dames

PUMA Mayze Lth sneaker dames
PUMA Mayze Lth sneaker dames

De Mayze Lth voor dames heeft een chunky silhouet. De sneaker kleurt wit en heeft beige en off-white details. Op het middenpaneel is PUMA in het goud in het leer gedrukt. De grove middenzool geeft de Mayze Lth zijn opvallende look. Op de hiel is een treklus geplaatst waarmee de sneaker gemakkelijk is aan te trekken.

PUMA Shuffle heren

PUMA Shuffle sneakers
PUMA Shuffle sneakers

De PUMA Shuffle voor heren heeft een strak design. De sneaker kleurt wit en heeft gouden details over het gehele model. Op de neus zijn perforatiegaatjes gezet. Deze helpen de sneaker ademen. De SoftFoam+ technologie in de middenzool zorgt voor comfort.

Shuffle Mid

PUMA Shuffle Mid
PUMA Shuffle Mid

De PUMA Shuffle is er ook in een Mid variant. De sneaker heeft een hoge kraag en combineert de kleuren wit en zwart. Op de hiel en op het middenpaneel is het PUMA logo in het goud gezet. Het bovenwerk is van leer en de nylon tong zorgt voor comfort.

PUMA Mayze Leather

PUMA RS-Z LTH
PUMA RS-Z LTH
PUMA RS-Z LTH

De PUMA Mayze Leather voor dames is een andere top pick uit de witte sneakers bij PUMA. De colorway combineert verschillende pasteltinten. Op de tong en hiel is het PUMA logo gezet. De chunky middenzool is kenmerkend voor het Mayze model en komt ook bij dit paartje terug.

PUMA RS-Z LTH heren

PUMA RS-Z LTH
PUMA RS-Z LTH

We sluiten onze top picks witte sneakers bij PUMA af met een opvallend model. De sneaker heeft over het gehele design abstracte elementen gekregen. De PU-tussenzool geeft de RS-Z LTH demping en comfort. Het bovenwerk is van leer en zilveren details verschijnen op de tong en hiel.

Dit zijn onze favoriete picks uit de witte sneakers collectie bij PUMA. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Vergeet niet Sneakerjagers op Instagram te volgen om up-to-date te blijven over de laatste releases.