Skip to content
Upcoming

Stéphane Ashpool laat exclusieve Pigalle x Nike Proto-Max 720

18 oktober 2019 13:00
Stéphane Ashpool laat exclusieve Pigalle x Nike Proto-Max 720

Onlangs zijn er foto’s verschenen op de Instagram van Stéphane Ashpool, de oprichter van Pigalle, van de ‘Friends & Family’ versie van de Pigalle x Nike Proto-Max 720.

Foto’s verschenen op de Instagram van Stéphane Ashpool, de oprichter van Pigalle, van de ‘Friends & Family’ versie van de Pigalle x Nike Proto-Max 720.

In de Spring/Summer 2020 collectie van Pigalle zijn verschillende pyjama achtige silhouetten te zien. Een groot contrast met de joggingbroeken en sweaters die ook te zien zijn. Naast de verfijnde modieuze looks uit de collectie, geïnspireerd door Stéphane Ashpool zijn basketbal achtergrond, was er ook een Jordan samenwerking te zien. Er zijn verschillende schoenen en kleding te zien. Dit is ook niet de eerste keer dat Nike en Pigalle samenwerken. Het Jumpman logo en de 23 branding is te zien op de shirts, joggingsbroeken, truien en trucker jacks.

De Nike Proto-Max 720 heeft een mix van verschillende grijze en beige tinten. Daarentegen zijn ook verschillende neon gele details te zien. Op de tong van de sneaker staat de Jumpman branding en ook de strook op de hiel. Volgens Ashpool zal de sneaker via een raffle releasen en zullen er maar 10 paar worden uitgegeven.

Houd onze sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases. Vergeet ook niet om hieronder foto’s te bekijken van de samenwerking.


Pigalle x Nike Proto-Max 720
Pigalle x Nike Proto-Max 720
Images by @stephane_ashpool