Skip to content
Upcoming

Pick of the Week #36: Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’

5 september 2019 11:41
Pick of the Week #36: Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’

Een nieuwe week vraagt natuurlijk weer om een nieuwe sneaker. De nieuwe Pick of the Week staat dan ook al weer klaar. Dit keer is het de Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’.

Nike Air Force 1 ‘Script Swoosh’ | CK9257-100

De Air Force 1 ‘Script Swoosh’ is een niet te missen sneaker die in de het teken staat van de bekende Nike Swoosh. Een klein feitje over de Swoosh: Het logo is in 1972 in gebruik genomen door Nike nadat ze een jaar eerder besloten om een nieuwe logo te laten maken. Carolyn Davidson kreeg des tijd maar $35,- als betaling, later kreeg je Nike aandelen en een gouden Swoosh-ring.

De sneaker heeft aan de linkerkant van de van de rechter en linker schoen een getekende Swoosh met Nike staan. Aan allebei de rechterzijde staat alleen een rode ‘lijn’ Swoosh. Dit betekend dus dat het een asymmetrische sneaker is. Het paneel van de veter en een klein stuk op de hiel zijn gemaakt van grijs suède dit zorgt voor een mooi contrast tegen over de rest van de witte upper. De sneaker is nu verkrijgbaar bij Foot Locker en Nike. Check hier onder een aantal foto’s van de sneaker, hier vindt je ook de link naar de store list van de schoen!


Nike Air Force 1 'Script Swoosh'

CK9257-100 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 'Script Swoosh'
Air Force 1 'Script Swoosh'