Skip to content
Upcoming

De Nike Pegasus 89 komt in een nieuw jasje.

15 januari 2019 14:54
De Nike Pegasus 89 komt in een nieuw jasje.

Het is alweer een tijdje geleden dat Nike de Pegasus heeft gereleased. Na bijna 3 jaar komt Nike weer terug met het 89 model in een geüpdate versie. Door de jaren heen is de Pegasus talloze keren aangepast om het doel van de sneakers te perfectioneren: Performance bij running. De Pegasus 89 had altijd meer zijn blik op de lifestyle kant liggen. Met deze nieuwe iteratie focust Nike toch meer op performance en technologie dan alleen de looks. 

Voor de volgende Pegasus 89 release zien we duidelijk dat het model een moderne look heeft gekregen. Deze look is te danken aan het bovenwerk, wat gemaakt is van een mesh en waterafstotend wrap materiaal. Waar we normaal veel lederen materialen zagen zien we nu vooral sythetische materialen zoals Mesh.

De nieuwe 89’s komen in twee nieuwe colorways, beide eigenlijk het compleet tegenovergestelde van elkaar. De eerste colorway is voornamelijk wit met geelgouden en University blauwe details verspreid over de branding, outsole en tongue. Met deze frisse colorway krijgt de sneaker direct een sportieve look. De andere colorway nijgt toch wat meer naar de lifestyle achtergrond van het model, met een donker bovenwerk van voornamelijk zwart. Hier en daar zien we nog wel wat kleurrijke details. De tongue, eyelits en Nike branding op de heel zijn dieppaars. Ze worden wel ondersteund met wat turquoise tinten op de heel, outsole en tongue lining.

Er is geen releasedatum bevestigd maar we verwachten de sneakers al vrij snel online te kunnen vinden. Houd onze releasekalender in gaten voor updates.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Pegasus 89 ‘Blue Lagoon’

Prijs: €110,-
Kleur: Black/Anthracite-Blue Lagoon
Stylecode: CD1504-001
Releasedatum: TBA
Storelist: TBA


Pegasus 89
Pegasus 89
Pegasus 89
Pegasus 89
Pegasus 89

Nike Pegasus 89 ‘Orange Peel’

Prijs: €110,-
Kleur: White/Racer Blue-Orange Peel
Stylecode: CD1504-100
Releasedatum: TBA
Storelist: TBA


Pegasus 89
Pegasus 89
Pegasus 89
Pegasus 89
Pegasus 89