Skip to content
Brand

Patta Amsterdam – Nieuwe partner bij Sneakerjagers!

16 mei 2019 10:24
Patta Amsterdam – Nieuwe partner bij Sneakerjagers!

Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat Patta zijn deuren voor het eerst opende in het altijd bruisende Amsterdam. Door de jaren heen heeft de winkel verschillende successen behaald, waaronder talloze collabs met de beste sportmerken, pop-up stores in Azië en een uitbereiding naar London. We kunnen het zelf haast nog niet geloven maar met trots kondigen wij onze samenwerking aan!

Voordat Patta wereldwijd herkend werd in de sneaker- en streetwearscene ging het er iets anders aan toe. Oprichters Edson Sabajo en Guillaume Schmidt reisden de wereld rond om unieke sneakers te vinden. Sneakers die niet te koop of beschikbaar waren in Nederland. Vervolgens werden deze in grote getalen meegenomen naar Nederland. Deze liefde en passie voor sneakers met het oog op succes is nooit veranderd en vormt de basis voor deze iconische store.

Patta

De Patta store

Door de jaren heen zijn ze uitgegroeid van een klein sneakerwinkeltje in Amsterdam tot een wereldwijd erkend en gerespecteerd merk. Naast het Tier 0, Quickstrike en Consortium account hebben ze ook een eigen kledinglijn wat varieert van T-shirts en jassen tot accessoires en tassen.

Patta

Een van de meest herkenbare en succesvolle collabs is toch nog wel de Nike Air Max 1 collab. Voor het vijfjarige jubileum kreeg Patta de kans om samen met Nike 5 Air Max 1 colorways te ontwikkelen. Naast oude collabs was de laatste Jordan collab met Patta ook een succes. Deze dropt aanstaande zaterdag 18 mei exclusief in de Patta Stores Amsterdam en Londen en ook via patta.nl

Patta X Air Jordan 7 OG SP - SNKRS DAY Exclusive Access

AT3375-200 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Patta
5th anniversary set (sneakers from Outsole.nl)

Vandaag introduceren wij met trots deze nieuwe samenwerking tussen Sneakerjagers en Patta. De collectie is vanaf vandaag beschikbaar via Sneakerjagers en we zullen jullie up-to-date houden met het laatste nieuws van Patta en onze favoriete store-picks! Neem in de tussentijd gerust een kijkje op de website, Facebook of Instagram van Patta.