Skip to content
Upcoming

Patta en Reebok brengen binnenkort een Club C uit

2 oktober 2020 16:10
Patta en Reebok brengen binnenkort een Club C uit

Na de laatst uitgekomen Patta x New Balance 920 zijn er beelden opgedoken van een volgende Patta samenwerking. Patta gaat dit keer namelijk samenwerking met Reebok en brengen samen een Reebok Club C uit.

Patta opende haar eerste deuren in 2004. De winkel zit in het hart van Amsterdam en al snel werd Patta het middelpunt van de Nederlandse streetwear. Patta is opgericht door niemand minder dan Edson, Tim Saboja en Guillaume ‘Gee’ Schmidt. zij zijn de winkel begonnen als hobby, om zichzelf, familie en vrienden te voorzien van een constante aanvoer van sneakers en kleding. Patta is uitgegroeid van een sneakerwinkel naar een gerespecteerd merk met een eigen kledinglijn. Daarnaast heeft Patta vele mooie samenwerkingen uitgebracht zoals de Air Max 90 ‘Homegrown’, GEL-Lyte III en natuurlijk het Nike Air Max 1 ‘5th’ Anniversary pack. Daar komt nu dus een Patta x Reebok Club C collabo bij.

Patta x Reebok Club C

Zoals veel samenwerkingen op de Reebok Club C wordt het erg simpel gehouden. Op de teaser van Lee Stuart is te zien dat het bovenwerk is gemaakt van wit leer gecombineerd met een vergeelde tong. Op het midfoot paneel, waar normaal altijd Reebok staat met de Britse vlag, staat nu “Patta” met de Pan African vlag ernaast.

Voor de rest is er nog erg weinig te zien van wat de Patta x Reebok Club C gaat brengen, maar weten we gelukkig al dat we ons kunnen verheugen op een nieuwe Patta release. Bekijk hieronder de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Image by Lee Stuart