Skip to content
Upcoming

Patta en Vans komen weer met een heerlijke samenwerking

23 oktober 2020 14:00
Patta en Vans komen weer met een heerlijke samenwerking

Patta en Vans zijn geen onbekende bij elkaar. De twee merken hebben al twee keer samen gewerkt en brachten toen colorways uit op de Vans Old Skool en Sk8-Hi. Nu komen de twee weer bij elkaar en brengen een colorway uit op de Vans Style 36.

Patta opende haar deuren in 2004. Geopend in het hartje van Amsterdam werd Patta zo al snel het centrum van de Nederlandse streetwear scene. Patta is opgericht door Edson Sabajo en Guillaume ‘Gee’ Schmidt en werd de winkel vooral gebruikt om zichzelf, familie en vrienden te voorzien van kleding en sneakers. Inmiddels is Patta uitgegroeid tot een wereld bekend merk en heeft Patta samenwerkingen gehad met merken zoals Nike, Jordan en New Balance.

Patta x Vans Old Skool

De basis van de sneaker is gemaakt van canvas en heeft een relatief donker paarse kleur gekregen. Paars suède is te vinden op de toebox, eyestays en hiel. Een mooi detail op de hiel is dat hier in het groot het Patta logo in het wit staat. Onder het bovenwerk zit een zwarte mid- en outsole. Op deze outsole staat de tekst “OUT IN THE STREET” in het rood.

De releasedatum voor de Patta x Vans Style 36 is al redelijk snel, namelijk volgende week zaterdag 31 oktober 2020. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Patta Vans Old Skool
Image by @bobbyvonk