Skip to content
Upcoming

Parra X Nike SB Dunk Low collab // Coming soon

12 juni 2019 09:28
Parra X Nike SB Dunk Low collab // Coming soon

De geruchten gingen al een tijdje en er verschenen steeds meer foto’s online van een Parra X Nike SB Dunk Low. De Nederlandse kunstenaar Piet Parra heeft naast de gelekte Nike SB Dunk ook aan een Nike SB Blazer Low gewerkt. Twee sneakers die weer op veel populariteit kunnen rekenen, zoals eigenlijk alle Parra collabs.

Nike en Parra hebben al een hele lange geschiedenis die zich heeft ontwikkeld tot een van de meest gewaardeerde sneaker samenwerkingen. De Air Max 1 sneakers die door de jaren zijn uitgebracht zijn uniek en altijd in een karakteristieke Parra style. Benieuwd naar deze lange geschiedenis, check dan zeker dit artikel!

Nike SB Dunk Low & Blazer Low

Eindelijk kunnen we dankzij HypebeastFR een gedetailleerde blik werpen op deze aanstaande collab. Wat direct opvalt is dat de sneaker redelijk rustig is. De basis is namelijk volledig wit. Het zijn voornamelijk de details die echt de Parra sfeer aan de sneaker geven. Wat wel direct in het oogt springt is de Swoosh. Waar er normaal een grote Swoosh aanwezig is, zien we er hier een klein logo met een 3D effect. op de binnenkant van de schoenen zit op de inlegzool en lining een patroon in de herkenbare kleuren blauw, rood en roze. Buiten deze colorway valt het op dat het gekozen model de zelfde kenmerken heeft als de Dunks voor 2010. Denk hierbij aan het veterpand dat volledig doorloopt.

Buiten de Dunk zijn er natuurlijk ook al een klein aantal beelden verspreid van een Blazer Low. Echt duidelijk is het nog niet wat er op deze schoen gaat gebeuren. Maar voor zover duidelijk is zal deze beschikken over dezelfde details als de SB Dunk Low.

Release Parra & Nike SB collab

Wanneer de nieuwe samenwerking tussen Parra en Nike uit gaat komen is helaas niet duidelijk. Maar gezien de lichte colorways zal dat niet te lang op zich laten wachten en worden ze voor of in de zomer van 2019 verwacht. Wil je niks missen van deze release, houd dan de releasekalender en onze socials zoals Instagram in de gaten!


Parra Nike SB Dunk
Parra Nike SB Dunk
Parra Nike SB Dunk
Parra Nike SB Dunk
Parra Nike SB Dunk
Parra Nike SB Dunk
Images by: @hypebeastfr