Skip to content
Upcoming

De Nike P-6000 CNPT krijgt een ‘Black & White’ colorway

23 januari 2019 10:10
De Nike P-6000 CNPT krijgt een ‘Black & White’ colorway

Na de introductie van de Nike Autolacing BB-sneaker heeft Nike weer even laten zien dat ze voorop lopen betreft sneakertechnologie. Dit neemt niet weg dat het Amerikaanse sportmerk ook nog gevoel heeft voor de retro runners. Zo ziet deze Nike P-6000 CNPT eruit alsof die regelrecht uit de 00’s komt. Met het succes van twee retro colorways die in mei zijn uitgekopen, is het nu tijd voor een nieuwe gradiënt-achtige colorway.

We hebben het er al talloze keren over gehad, de dad-shoe trend. Een trend die ontstaan is in 2017 en inmiddels al bijna 2 jaar lekker actief blijft uitrollen. Met de introductie van dit P-6000 CNPT model werden de retro sneakerheads direct verliefd.

Het geavanceerde en drukke bovenwerk van de P-6000 is goed op te merken aan alle kleine laagjes en details. Met gebruik van twee flink contrasterende tinten, zwart en wit, worden de details van dit bovenwerk goed zichtbaar. De bovenste laag van de sneaker is gemaakt van pikzwart leer met hier en daar wat mesh. Het onderste gedeelte van de sneakers is volledig wit, van mudguard tot outsole.

Over het bovenwerk zit een zwart en wit geborduurd Nike logo uitgevoerd in een hardplastic materiaal met robuste stiksel details. Naast de geborduurde swoosh zijn de flatlaces gemaakt van zwart met witte edges. Hieroverheen loopt nog een Nike branding detail. Over de gehele sneaker zijn verschillende miniswooshes te vinden, zoals op de heel en op de toebox.

Al met al een lekker retro runnertje met ultiem comfort en een unieke look. Alhoewel we al de officiele beelden hebben van Nike laat een release nog wel even op zich wachten. De Nike –6000 CNPT staat namelijk pas op de releasekalender op 2 mei 2019..

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike P-6000 CNPT ‘Black & White’

Prijs: TBA
Kleur: Black/White
Stylecode: BV1021-003
Releasedatum: 2 mei 2019


P-6000
P-6000
P-6000
P-6000
P-6000