Skip to content
Staff Picks

Outfits voor de zonnige lentedagen bij Footshop

20 maart 2023 16:02
Outfits voor de zonnige lentedagen bij Footshop

De lentedagen staan voor de deur en dat betekent dat we onze kledingkast weer kunnen vullen met zomerse items. Met alle verschillende stijlen die je bij Footshop kunt vinden, hebben we een aantal leuke outfits voor je uitgekozen. De items komen uit de nieuwe collectie bij Footshop en zijn voor dames en heren te verkrijgen.

Een allerdaagse lente look

Dames

We beginnen met een basic outfit voor de zomerse dagen. De items hebben een basic design en zijn gemaakt met sustainable materialen. De pet van New York Yankees en de schoenen van Nike geven de look een sportieve uitstraling.

Heren

Natuurlijk kunnen we de heren ook niet vergeten. De witte wide leg broek zorgt voor een zomerse look. Om de outfit wat vrolijker te maken hebben we de blauwe New Balance 550 en een matchend shirt van Carhartt WIP gekozen. Tijdens de lente dagen is het leuk om je outfit af te stylen met een zonnebril voor een stoere look.

Outfit voor een sportieve mindset

Dames

Tijdens de zomerse dagen is het natuurlijk het perfecte weer om lekker actief te blijven. Het bikershort van MISBHV heeft een mooie aangesloten model, samen met het shirt van Nike geeft het je outfit een fitte look. Om deze outfit wat meer spice te geven past de pastel New York Yankees pet hier perfect bij, en samen met de Nike Air Max 1 ‘Summit White’ ben jij ready om te sporten!

Heren

Met deze ‘all black’ outfit pak jij de shine in de sportschool. Het shirt van Under Armour met print zorgt voor een stoere look, met een kleine oranje detail die matched met de schoenen van adidas. Om deze outfit af te maken hebben we gekozen voor een basic zwart short van Nike. Een handdoek en een bidon kan je natuurlijk niet missen in de sportschool, met deze tas van Jordan neem je deze gemakkelijk mee!

Mocht je liever zelf door de collectie van Footshop willen scrollen, klik dan op de button hieronder.