Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 36

9 september 2022 14:14
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 36

Ondertussen is de zomervakantie alweer voorbij en is het weer tijd om hard aan de bak te gaan. Dit wil je natuurlijk in een stijlvolle outfit doen. Om jou voor te bereiden op de overgang naar de herfst hebben we wat warmere items in het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 36.

Wil jij vaker op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws in de streetwear wereld? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks – week 36 (2022)

1. Daily Paper Nemsi Sweater

We trappen het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 36 af met de Daily Paper Nemsi Sweater. Deze trui is gebreid en heeft een oversized fit. De trui is bijna helemaal in het zwart en heeft een witte band over de borst en rug. In deze witte band staat ‘Daily Paper’. De trui wordt afgemaakt met blauwe accenten.

De prijs van de trui is €149,95.

outfit picks week 36 Daily Paper Nemsi Sweater
Freshcotton
Daily Paper Nemsi Sweater

2. Dickies 874 Work Pant

De Dickies 874 Work Pant is een populair silhouet. Deze broek is erg stijlvol en wordt gedragen voor verschillende gelegenheden. Zo is de broek alledaags goed te matchen met een simpele top, maar ook onder een blazer is de broek erg chique.

De broek kost €68,95.

outfit picks week 36 Dickies 874 Work Pant
Freshcotton
Dickies 874 Work Pant

3. PAL Sporting Goods Lost Resort Hoodie

De PAL Sporting Goods Lost Resort Hoodie is een casual essential. De trui is in het lichtgrijs en heeft een oversized fit. Aan de capuchon zitten geen trekkoordjes. Op de borst staat PAL branding met een illustratie van een berg. Deze berg zien we terug op de rug.

De prijs van de trui is €159,00.

outfit picks week 36 PAL Sporting Goods Lost Resort Hoodie
Asphaltgold
PAL Sporting Goods Lost Resort Hoodie

4. The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

De 1996 Retro Nuptse Jacket van The North Face is voor het zoveelste jaar op rij erg populair. De donsjas is stijlvol en simpel tegelijkertijd. Deze winter komt het outdoor merk met een nieuwe colorway, namelijk Dark Oak. Deze jas heeft een donkerrode tint gekregen.

De jas kost €329,00.

outfit picks week 36 The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket
Asphaltgold
The North Face 1996 Retro Nuptse Jacket

5. Nike Fadeaway T-Shirt

Het Nike Fadeaway T-Shirt is het laatste item van de herenafdeling in het overzicht met de Outfit Picks van week 36. Het t-shirt is oversized en heeft een vervaagd effect. Aan de zijkant van het t-shirt staat ‘NIKE’ in grote letters.

De prijs van het t-shirt is €47,99.

outfit picks week 36 Nike Fadeaway T-Shirt
Nike
Nike Fadeaway T-Shirt

6. Serena Williams Design Crew Women’s Woven Jacket

Het eerste item in het overzicht met de Outfit Picks voor dames is een speciale ode aan Serena Williams. De tennisster is deze week officieel met pensioen en zal dus geen wedstrijden meer spelen. Om het succes van Serena te vieren heeft Nike samen met haar Design Crew nog een collectie ontworpen.

Het jasje kost €109,99.

outfit picks week 36 Serena Williams Design Crew Women's Woven Jacket
Nike
Serena Williams Design Crew Women's Woven Jacket

7. Carhartt WIP Hooded Vista Sweater

De Carhartt WIP Hooded Vista Sweater is ideaal voor de overgang naar de herfst. Vaak is het nog niet nodig om een jasje aan te doen, want dan houdt deze trui jou warm. De hoodie heeft een donkergroene kleur en een donkergroene patch met het Carhartt logo.

De prijs van de trui is €175,00.

outfit picks week 36 Carhartt WIP Hooded Vista Sweater
NAKED Copenhagen
 Carhartt WIP Hooded Vista Sweater

8. Soulland Izzy Pants

De Soulland Izzy Pants is verkrijgbaar in een donkerblauwe tint. Normaal worden kledingstukken gemaakt met dubbele stiksels, maar deze broek is geproduceerd met enkele stiksels wat dit kledingstuk erg uniek maakt.

De broek kost €202,00.

outfit picks week 36 Soulland Izzy Pants
NAKED Copenhagen
Soulland Izzy Pants

9. WMNS Jordan Brooklyn Fleece Hoodie

De WMNS Jordan Brooklyn Fleece Hoodie is een echte eye-catcher. De trui is helemaal in het wit en heeft verschillende vormen in diverse kleuren over de gehele trui. De fit is wat gecropped, maar de schouders vallen wel lager.

De prijs van de hoodie is €99,99.

outfit picks week 36 WMNS Jordan Brooklyn Fleece Hoodie
BSTN
WMNS Jordan Brooklyn Fleece Hoodie

10. The North Face Denali Jacket

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 36 af met The North Face’s Denali Jacket. Dit jasje is ideaal voor de overgang naar de herfst en houdt de koelte weg. Het jasje is helemaal in het zwart en heeft een wit The North Face logo.

Het jasje kost €159,99.

outfit picks week 36 the North Face Denali Jacket
BSTN
The North Face Denali Jacket