Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 30

28 juli 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 30

Iedere week zetten wij onze favoriete kledingstukken op een rijtje. In het overzicht met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 30 hebben we een hoop alledaagse items. Deze week hebben wij vijf items voor dames en vijf voor heren.

Vind jij streetwear net zo tof als sneakers? Klik dan op de knop hieronder om op de hoogte gehouden te worden van de laatste ontwikkelingen in de streetwear wereld.

Sneakerjagers Outfit Picks – week 30 (2022)

1. Stüssy Nylon Folsom Jacket

We trappen het overzicht met de alledaagse Outfit Picks van week 30 af met het Stüssy Nylon Folsom Jacket. Dit jasje is helemaal in het zwart, waardoor deze met elke outfit te dragen is. Om het jasje wat specialer te maken zijn alle stiksels wit, net als het Stüssy logo op de rechterborst.

De prijs van het Stüssy jasje is €189,95.

outfit picks week 30 Stüssy Nylon Folsom Jacket
Freshcotton
Stüssy Nylon Folsom Jacket

2. Tommy Jeans Best Pizza T-Shirt

Een zwart t-shirt met een speelse graphic kan je niet missen in jouw kledingkast. Het Tommy Jeans Best Pizza T-Shirt is helemaal in het zwart en heeft een relaxed fit. Op de borst en op de rug zien we dezelfde illustratie van een pizzabakker met een hete pizza in zijn hand.

Het Tommy Jeans t-shirt kost €44,85.

outfit picks week 30 Tommy Jeans Best Pizza T-Shirt
Freshcotton
Tommy Jeans Best Pizza T-Shirt

3. Levi’s Stay Loose Denim

De Levi’s Stay Loose Denim broek is, zoals de naam al verklapt, erg los. De pasvorm zorgt voor een baggy uitstraling. Op de pijpen zit minimale slijtage voor een ruige look. De wassing van de jeans past bij een hoop verschillende kleuren, waardoor je verschillende t-shirts hiermee kan stijlen.

De prijs van de Levi’s is €145,00.

outfit picks week 30 Levi's Stay Loose Denim
Asphaltgold
Levi's Stay Loose Denim

4. Carhartt WIP Detroit Jacket

Het Carhartt WIP Detroit Jacket gaat nooit uit de mode. Het jasje heeft een ruige uitstraling en is gemaakt van katoen. Dit exemplaar heeft een groene body en een zwarte kraag. De kraag is gemaakt van corduroy.

Het Carhartt WIP jasje kost €199,00.

outfit picks week 30 Carhartt WIP Detroit Jacket
Asphaltgold
 Carhartt WIP Detroit Jacket

5. NOCTA Men’s Basketball Shorts

Als je wat meer van de sportieve uitstraling bent, dan is de NOCTA Men’s Basketball Shorts wat voor jou. De korte broek is helemaal in het zwart en heeft de logo’s van Nike en NOCTA op de pijpen. Deze shorts zijn met allerlei verschillende kledingitems te combineren.

De prijs van de NOCTA shorts is €89,99.

outfit picks week 30 NOCTA Men's Basketball Shorts
Nike
NOCTA Men's Basketball Shorts

6. Nike Women’s Woven Jacket

Ook voor de dames hebben we een aantal alledaagse items op een rijtje gezet. Het Nike Women’s Woven Jacket heeft een oversized fit, maar is wel cropped in de lengte. Door de lichte kleur is het jasje fleurig voor de zomer. Op de linkerborst zit de Nike Swoosh.

Het Nike jasje kost €129,99.

outfit picks week 30 Nike Women's Woven Jacket
Nike
Nike Women's Woven Jacket

7. Carhartt WIP Montana Blazer

De Carhartt WIP Montana Blazer heeft een mosgroene kleur. Het jasje is gemaakt van een ripstop materiaal wat voor een licht reliëf zorgt. Op de linkerborst zit een zakje met het logo van Carhartt erop.

De prijs van de Carhartt WIP blazer is €195,00.

outfit picks week 30 Carhartt WIP Montana Blazer
Naked Copenhagen
Carhartt WIP Montana Blazer

8. Phanta Staff Tee

Het Phanta Staff Tee heeft een effen lichtblauwe kleur. Alleen op de linkerborst zit een kleine graphic. Hier zien we een zwarte smiley met het logo van Phanta als mond. Het t-shirt heeft een losse fit, maar valt niet oversized.

Het Phanta t-shirt kost €108,00.

outfit picks week 30 Phanta Staff Tee
Naked Copenhagen

9. Dickies Summerdale Hoodie

De Dickies Summerdale Hoodie is extra wijd en heeft een oversized fit. De gehele trui is in een lichtgrijze kleur. Ook de trekkoordjes van de capuchon zijn lichtgrijs. Op de linkerborst zit het Dickies logo in dezelfde kleur als de trui.

De prijs van de Dickies trui is €69,99.

outfit picks week 30 Dickies Summerdale Hoodie
BSTN
Dickies Summerdale Hoodie

10. Levi’s WMNS 501 Jeans

We sluiten het overzicht met de Outfit Picks van week 30 af met de Levi’s WMNS 501 Jeans. Deze spijkerbroek heeft een rechte pasvorm. De onderkant van de broek is iets cropped, wat voor een speels effect zorgt.

De Levi’s broek kost €109,99.

outfit picks week 30 Levi's WMNS 501 Jeans
BSTN
Levi's WMNS 501 Jeans