Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 21

27 mei 2022 18:00
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 21

Iedere week delen wij van Sneakerjagers onze favoriete kledingstukken van de week. In de outfit picks van week 21 zitten een hoop verschillende items. Wil jij vaker op de hoogte worden gebracht van het laatste nieuws over de streetwear wereld? Klik dan op de knop hieronder.

Sneakerjagers Outfit Picks week 21 (2022)

1. Stüssy House Of Cards T-shirt

We trappen het overzicht af met het Stüssy House Of Cards T-shirt. Dit t-shirt is uit de nieuwe collectie van het merk en heeft een grote graphic op de borst. Op de borst is een kaartenhuis gebouwd van Stüssy’s eigen kaartspel. Het logo van het merk staat naast de graphic. Op de rug staat niets.

De prijs van het Stüssy t-shirt is €44,95.

outfit picks week 21 Stüssy House Of Cards T-shirt
Freshcotton
Stüssy House Of Cards T-shirt

2. OLAF Double Mirror T-shirt

Het OLAF Double Mirror T-shirt is een echte eye-catcher. Het t-shirt heeft een koningsblauwe kleur. Op de borst staat het OLAF logo met een illustratie eromheen. Deze illustratie staat ook op de rug met de ‘O’ en de ‘A’ ondersteboven.

Het OLAF t-shirt kost €64,95.

outfit picks week 21 OLAF Double Mirror T-shirt
Freshcotton
OLAF Double Mirror T-shirt

3. Real Bad Man Paradise Short

De Real Bad Man Paradise Short is een echte zomer essential. De korte broek is helemaal in het groen en heeft het Real Bad Man logo op de linkerpijp. De zijkanten van het broekje is gemaakt van een luchtig materiaal. Op de rechterpijp staat een illustratie van bloemen.

De prijs van het korte broekje is €99,00.

outfit picks week 21 Real Bad Man Paradise Short
Asphaltgold
Real Bad Man Paradise Short

4. Carhartt WIP Marfa T-Shirt

Het Carhartt WIP Marfa T-Shirt is een goede basic. Het t-shirt is gemaakt van katoen en heeft een gewassen zwarte kleur. Op de linkerborst staat het Carhartt WIP logo geborduurd. Verder zitten er geen andere graphics op het t-shirt.

Het Carhartt WIP t-shirt kost €55,00.

outfit picks week 21 Carhartt WIP Marfa T-Shirt
Asphaltgold
Carhartt WIP Marfa T-Shirt

5. Levi’s 501 Original Jeans

Ook in de zomer komt de juiste jeans altijd goed van pas. De Levi’s 501 Original Jeans is verkrijgbaar in verschillende wassingen en heeft een populaire pasvorm. De pijpen van de broek vallen recht. Deze 501 is in de kleur ‘Rock Beat – Blue’.

De prijs van de Levi’s jeans is €109,95.

outfit picks week 21 Levi's 501 Original Jeans
Levi’s
Levi's 501 Original Jeans

6. Levi’s Utility Loose Denim Overall

De Levi’s Utility Loose Denim Overall is gemaakt van denim. De gehele overall is in het wit en heeft wijde pijpen. De gespen en knopen hebben een zilveren kleur gekregen. Op de rug staat het lederen label van Levi’s.

De Levi’s overall kost €109,95.

outfit picks week 21 Levi's Utility Loose Denim Overall
Levi’s
Levi's Utility Loose Denim Overall

7. Stüssy Photo Film Shirt

Het Stüssy Photo Film Shirt past bij de witte overall hierboven. Het shirtje heeft een print dat geïnspireerd is op de negatieven van analoge fotografie. Deze print bestaat uit groene en oranje/bruine tinten. Op de linkerborst zit een klein borstzakje.

De prijs van het Stüssy shirt is €150,00.

outfit picks week 21 Stüssy Photo Film Shirt
Naked Copenhagen
Stüssy Photo Film Shirt

8. Sporty & Rich Wellness Ivy T-Shirt

Het Sporty & Rich Wellness Ivy T-Shirt heeft een grote graphic op de borst. Het gehele t-shirt is in het zwart, maar de graphic is geel. Op de borst staat ‘Wellness’ in universiteit-stijl letters. Onder ‘Wellness’ staat het Sporty & Rich logo.

Het Sporty & Rich t-shirt kost €60,00.

outfit picks week 21 Sporty & Rich Wellness Ivy T-Shirt
Naked Copenhagen
Sporty & Rich Wellness Ivy T-Shirt

9. Jordan Essentials Tanktop

Het Jordan Essentials Tanktop past bij al jouw outfits. De top heeft een ‘racerback’ wat betekent dat de schouderbladen wat meer te zien zijn. De top is lichtgrijs en heeft Jordan’s Jumpman op de borst.

De prijs van de Jordan tanktop is €34,99.

outfit picks week 21 Jordan Essentials Tanktop
Nike
Jordan Essentials Tanktop

10. Nike Sportswear Circa 72 Pants

We sluiten het overzicht met de met de Outfit Picks by Sneakerjagers van week 21 af met de Nike Sportswear Circa 72 Pants. De broek is geweven en heeft een lichtbeige kleur. Aan de tailleband zit het Move To Zero logo, wat aangeeft dat de broek gemaakt is met duurzame materialen. Op de achterzak staat ‘Nike’ in het zwart.

De Nike broek kost €74,99.

outfit picks week 21 Nike Sportswear Circa 72 Pants
Nike
Nike Sportswear Circa 72 Pants