Skip to content
Staff Picks

Outfit Picks by Sneakerjagers – week 1

6 januari 2022 12:48
Outfit Picks by Sneakerjagers – week 1

Iedere week lichten wij van Sneakerjagers onze tien favoriete Outfit Picks uit. We laten de items zien en delen de website waar je de artikelen kan kopen. Deze week trappen wij deze nieuwe serie op ons blog af. De serie is al langer bekend op onze Instagram stories.

Sneakerjagers Outfit Picks week 1 (2022)

1. Mitchell & Ness Chicago Bulls Champ City Track Jacket

Het Chicago Bulls Champ City Track Jacket van Mitchell & Ness is gemaakt van nylon. Op de voorkant en op de mouwen staan patches die te maken hebben met het basketbalteam uit Chicago. De jas is gewatteerd.

De prijs van het jacket is €99,99.

Sneakerjagers Outfit Picks Chicago Bulls Champ City Track Jacket

2. Woolrich Mixed Media Teton Parka

De Mixed Media Teton Parka van Woolrich is gewatteerd en zorgt ervoor dat je het niet koud krijgt. De jas heeft verschillende zakken op de voorkant. De zijkanten van de jas kan je openritsen, dit is handig tijdens het fietsen of autorijden.

Deze Woolrich parka kost €949,99.

Woolrich Mixed Media Teton Parka

3. Daily Paper Masoom Jacket

Het Masoom Jacket van Daily Paper is helemaal in het rood. Op de linkerborst staat het logo van het Amsterdamse merk en op de rechterborst staat ‘Speaking in Codes since 2012’. Op de rug staat heel groot ‘Daily Paper’.

De prijs van het Masoom jacket is €249,00.

Sneakerjagers Outfit Picks Daily Paper Masoom Jacket

4. Carhartt WIP Nelson Hooded Sweat

De Carhartt WIP Nelson Hooded Sweat heeft een verwassen kleur. Op de linkerborst staat het Carhartt logo. De trui is gemaakt van 100% organisch katoen en heeft een oversized pasvorm.

De Carhartt WIP hoodie kost €129,00.

Carhartt WIP Nelson Hooded Sweat

5. Sporty & Rich Wellness Ivy Crewneck

Deze crewneck van Sporty & Rich heeft een bordeauxrode kleur. Op de borst staat ‘Wellness’ met het logo van Sporty & Rich eronder.

De prijs van de Sporty & Rich crewneck is €150,00.

Sneakerjagers Outfit Picks Sporty & Rich Wellness Ivy Crewneck

6. The North Face Sierra Park Duster

The North Face’s Sierra Park Duster is een lange gewatteerde donsjas. De hele jas heeft een lichte kleur. De zakken op de voorkant zijn paars. Op de mouw zit een oranje detail. De binnenkant van de capuchon is ook oranje.

Deze lange puffer kost €565,00.

The North Face Sierra Park duster

7. Carhartt WIP Double Knee Pant Camo Mend Stone Washed

De Carhartt WIP Double Knee Pant Camo Mend Stone Washed is gemaakt van denim. Over de gehele broek zitten verschillende camouflageprints. Aan de voorkant van de been zit een extra denim laag voor de workwear look and feel.

Deze camouflage broek kost €108,95.

Sneakerjagers Outfit Picks Carhartt WIP Double Knee Pant Camo Mend Stone Washed

8. Kangol Wool Casual Red

De Kangol Wool Casual Red is een accessoire dat jouw outfit afmaakt. Het hoedje is gemaakt van wol in een rode kleur. Op de voorkant staat het Kangol logo in het wit.

De prijs van het hoedje is €84,95.

Kangol Wool Casual Red

9. Tommy Jeans Crest Denim Jacket

Het Tommy Jeans Crest Denim Jacket is aan de onderkant afgeknipt voor een ruige uitstraling. Over de body en de mouwen is het alternatieve logo van Tommy Jeans geborduurd. Op de borst staat wel het bekende Tommy Jeans logo.

De prijs van het jacket is €140,00.

Sneakerjagers Outfit Picks Tommy Jeans Crest Denim Jacket

10. Tommy Jeans Mom Ultra High Rise Tapered Logo Embroidery Jeans

We sluiten onze lijst met Outfit Picks by Sneakerjagers af met de Tommy Jeans Mom Ultra High Rise Tapered Logo Embroidery Jeans. Deze broek past bij het jacket hierboven. Over de pijpen van de broek zit het alternatieve logo van Tommy Jeans verspreid.

Deze jeans kosten €130,00.

Tommy Jeans Mom ultra High Rise Tapered Logo Embroidery Jeans