Skip to content
Upcoming

Nieuwe toevoeging op Sneakerjagers: Oqium Sneaker boutique

26 maart 2020 09:33
Nieuwe toevoeging op Sneakerjagers: Oqium Sneaker boutique

Met trots introduceren wij onze nieuwe partner op Sneakerjagers: Oqium. Door de jaren heen is de winkel wereldwijd uitgegroeid tot een icoon op het gebied van Jordans. Naast Jordans heeft de winkel ook een breed assortiment van andere basketbalsneakers en casual lifestyle sneakers, zoals air Forces en Club C Reeboks.

Oqium opende zijn deuren voor het eerst in 2008. Het initatief werd gestart door sneakerverzamelaars voor sneaker verzamelaars. Ze wilde wat terug doen voor de community van zowel de basketbal wereld als de sneakerwereld. Oqium zag de kans om een brug te leggen tussen deze twee werelden.

De winkel is een van de enige winkels die een uitgebreid assortiment basketbalschoenen heeft in combinatie met exclusieve releases. Door deze unieke combinatie was het aanleggen van deze brug tussen verschillende groepen niet heel lastig.

In 2008 opende Oqium zijn eerste winkel in het hartje van Rotterdam. Al vrij snel volgde een andere vestiging in onze Nederlandse hoofdstad Amsterdam. Naas lifestyle producten bieden ze ook een grote collectie performance gear aan. Denk hierbij aan NBA gear, (sport)kleding en algemene basketbal producten.

Wij van Sneakerjagers zijn razend enthousiast dat we deze Nederlandse iconische basketbal winkel nu ook voor jullie kunnen aanbieden. Neem gerust een kijkje op de website van Oqium en wellicht scoor jij die specifieke basketbal sneaker waar je al maanden naar opzoek bent.

Wil jij ondertussen op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws. Check dan ten alle tijden de Sneakerjagers Releasekalender. Wij werken deze lijst dagelijks bij met alle releases en shops.