Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete items uit de Asphaltgold Gift Guide

14 december 2021 11:31
Onze favoriete items uit de Asphaltgold Gift Guide

Met de feestdagen om de hoek komt Asphaltgold met een Gift Guide. Van kleine gifts als sokken en mutsen, tot aan sneakers en tote bags, bij Asphaltgold shop je de tofste items voor het perfecte cadeau. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben wij onze favoriete picks uit de Gift Guide voor je op een rijtje gezet.

Small Gifts

We starten onze favoriete picks met een paar ‘Small Gifts’. Deze items zijn perfect om als kleinigheid bij een ander cadeau bij te doen, of wanneer er een budget aan het cadeau is vast gebonden.

Asphaltgold Gift Guide

1. Sneaker Freaker – Soled Out: The Golden Age of Sneaker Advertising

Verdiep je in de wereld van sneakers en advertising met dit opmerkelijke boek van Sneaker Freaker. Paartjes als de Air Jordan 1, adidas Superstar en Converse Chuck Taylor All Stars zijn hier allemaal in te vinden. Het boek heeft ongeveer 900 vintage plaatjes over hoe de kicks in die tijd geadverteerd werden.

Sneaker Freaker - Soled Out
Sneaker Freaker - Soled Out
Asphaltgold Gift Guide

2. Nike Everyday Plus Cushioned Tie Dye Socks

Met een paar sokken kan je nooit mis gaan. Deze high-top Nike sokken hebben een tie-dye print gekregen en komen in twee verschillende tinten roze. Verder is er een zwarte Swoosh op de items gestikt.

Nike Tie Dye Socks

3. Asphaltgold Cappuccino Set

Voor de koffiedrinkers onder ons hebben wij ook de Asphaltgold Capuccino Set. De set combineert de kleuren zwart en wit en heeft een chique uitstraling. Verder lees je op het bordje de woorden ‘Culture. Aesthetics. Dedication.’ in het wit.

Asphaltgold Capuccino Set
Asphaltgold Gift Guide

Special Gifts

Een speciaal cadeau nodig voor een speciaal iemand? Met de Gift Guide shop je ook een hoop ‘special gifts’. Van opmerkelijke sneakers tot aan truien, met deze items kan jij niet mis gaan.

Asphaltgold Gift Guide

4. New Balance M990PL3 ‘Made in USA’

De New Balance M990PL3 ‘Made in USA’ is een echte eyecatcher. Het bovenwerk is voornamelijk rood met zwarte accenten op de tong en hiel. Het N-logo op het middenpaneel is in het zwart gestikt en de zolen zijn verwerkt met een ENCAP-technologie. Dit zorgt ervoor dat het paartje erg comfortabel is.

New Balance M990PL3
Asphaltgold Gift Guide

5. Butter Goods Mohair Knit Pullover

Een goede trui tijdens de koude winterperiode is een absolute must. Deze pullover trui van Butter Goods heeft een opmerkelijke print en combineert de kleuren zwart met wit met elkaar. Verder is het Butter Goods logo links onder in het wit gestikt.

Butter Goods Mohair Knit Pullover

6. Nike ACG Mountain Fly ‘GORE-Tex’

Een ander toffe sneaker die je in de Gift Guide van Asphaltgold kunt vinden, is de Nike ACG Mountain Fly. Dit paartje is compleet leer-vrij en is opgebouwd uit GORE-TEX materiaal. Hierdoor is de schoen niet alleen erg opvallend, maar ook water- en weerbestendig. De sneaker heeft een sok-achtige pasvorm gekregen en over het hele silhouet zijn GORE-TEX en Nike brandings vinden.

Nike ACG Mountain Fly 'GORE-Tex'
Nike ACG Mountain Fly 'GORE-Tex'
Asphaltgold Gift Guide

Asphaltgold Gifts

Naast merken als Nike, adidas en New Balance, shop je ook de leukste items van Asphaltgold zelf. Zo heeft de store een brede selectie aan kleding en accessoires voor de perfecte cadeau.

Asphaltgold Gift Guide

7. Asphaltgold ‘Outdoors’ Places Tee

De Asphaltgold ‘Outdoors’ Places Tee is volledig bruin met zwarte accenten. Op het shirt zijn kleine prints te vinden en daarnaast is het item ook onderdeel van het ‘Outdoors’ pack.

Asphaltgold Outdoors tee

8. Asphaltgold Canela Crewneck ‘Culture’

Met een goede crewneck zit je altijd goed. Deze crewneck van Asphaltgold is volledig grijs met op de borst ‘Culture’ in het roze gestikt. Naast ‘Culture’ is het item ook verkrijgbaar met de woorden ‘Aesthetics’ en ‘Dedication’.

Asphaltgold Canela Crewneck
Asphaltgold Gift Guide

9. Asphaltgold ‘Styleguide’ Print Tee

Een ander tof shirtje uit de guide, is deze Printed Tee uit het ‘Styleguide’ pack. Het shirt is volledig zwart met op de rug het Apshaltgold logo in het wit gestikt. Hieronder staan de woorden ‘Culture. Aesthetic. Dedication.’ geschreven.

Asphaltgold Styleguide tee

10. Asphaltgold Corduroy Cap ‘D’

Ons laatste favoriete pick uit de Gift Guide, is deze donkerblauwe cap gemaakt van corduroy. Aan de voorkant staat de letter ‘D’ in een off-white tintje gestikt en verwijst naar het woord ‘Dedication’.

Asphaltgold Cap
Asphaltgold Gift Guide
Asphaltgold Gift Guide

Tot zo ver onze favoriete items uit de Gift Guide van Asphaltgold. Natuurlijk kun je op de website nog een hele hoop andere geschikte artikelen vinden die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven. Wil je liever zelf door de Gift Guide heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.