Skip to content
Staff Picks

Onze favoriete hardloopitems uit de Nike sale

3 januari 2022 16:03
Onze favoriete hardloopitems uit de Nike sale

Van comfortabele schoenen tot aan flexibele leggings, bij Nike ben je bij het juiste adres voor de perfecte hardloopitems. Daarnaast zijn deze items ook nog is in de sale te vinden! Wij hebben onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

1. Nike Swoosh Sport-bh

Tijdens het hardlopen is het natuurlijk belangrijk om de juiste sport-bh te hebben. Zo starten wij onze favoriete picks met de Nike Swoosh Sport-bh. Het item is gemaakt met zweetafvoerende technologie en dient voor droogheid en comfort. Het racerbackdesign maakt het item erg flexibel.

Nike Swoosh Sport-bh
Nike hardloopitems

2. Pegasus Trail 3

De Pegasus Trail 3 kleurt blauw en verwijst naar de klassieke Pegasus look. Het model is opgebouwd uit verschillende demping technologieën en heeft een uitstekende grip. Dit maakt de hardloopschoen zelfs voor rotsachtige terreinen en ruige paden een ideaal paartje.

Pegasus Trail 3
Pegasus Trail 3
Nike hardloopitems

3. Dri-FIT Nathan Bell Hardloopshirt

Ook voor de heren hebben wij een geschikt hardloopitem. Dit hardloopshirt is samen met kunstenaar Nathan Bell ontworpen en heeft een graphic ontwerp op de rug en borst. De samenwerking is geïnspireerd op het idee van hardlopen als competitie met jezelf. Dit maakt het item niet alleen geschikt voor het hardlopen, maar haal jij ook het uiterste uit jezelf.

Dri-FIT Nathan Bell Hardloopshirt
Nike hardloopitems

4. React Infinity Run Flyknit 2

De React Infinity Run Flyknit 2 is gemaakt van van Flywire technologie en zorgt voor ondersteuning en ventilatie. De verhoogde foam zolen geven de kicks een comfortabel gevoel. Verder dient de voorvoet voor het verlagen van stres en blessures.

React Infinity Run Flyknit 2
React Infinity Run Flyknit 2
Nike hardloopitems

5. Epic Luxe Legging

Met de Epic Luxe Legging ga jij zo flexibel mogelijk je hardlooproutine door. Het kledingstuk is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt voor ventilatie en comfort. Verder bevat de legging vijf verborgen zakken om je sleutels en pasjes in op te bergen.

Epic Luxe Legging
Nike hardloopitems

6. Air Zoom Alphafly NEXT%

Een ander tof hardloopschoen voor de dames, is de Air Zoom Alphafly NEXT%. De schoen heeft een opvallend design en de dubbele Zoom Air Units zorgen voor extra snelheid tijdens het hardlopen. Verder zijn de zolen gemaakt van dempende technologie en responsief foam.

Nike Air Zoom Alphafly NEXT%
Nike Air Zoom Alphafly NEXT%
Nike hardloopitems

7. Nike Windrunner Trailrunningjack

Ook voor het winterseizoen is hardlopen in dit jack geen probleem. De Nike Windrunner Trailrunningjack is gemaakt van licht, weerbestendig materiaal. De capuchon beschermt je tegen de regen en de ingebouwde handschoenen houden je handen lekker warm.

Nike Windrunner Trailrunningjack
Nike hardloopitems

8. Nike Juniper Trail

Een ander hardloopschoen in de sale, is de Nike Juniper Trail voor de heren. De schoen is ontworpen voor zowel rotsachtige paden als voor op de stoep en hebben een stevige grip. De schoen is lichtgewicht en de zolen geven het silhouet meer vorm.

Nike Juniper Trail
Nike Juniper Trail
Nike hardloopitems

9. Therma-FIT Element Hardlooptop

De Therm-FIT Element hardlooptop is gemaakt van warmteregulerend materiaal en houden je lekker warm in het frisse weer. Het item heeft een sportieve pasvorm en de duimgaten in de mouwen zorgen ervoor dat ook je handen warm blijven.

Therma-FIT Element Hardlooptop
Nike hardloopitems

10. Nike Air Zoom Vomero 16

We sluiten onze favoriete picks uit de afgeprijsde hardloopitems van Nike af, met de Nike Air Zoom Vomero 16. De hardloopschoen kleurt roze en heeft witte zolen. De ZoomX Foam geeft het paar demping bij de zolen en houden je voeten zelfs op de langste afstanden comfortabel.

Nike Air Zoom Vomero 16
Nike Air Zoom Vomero 16
Nike hardloopitems

Tot zo ver een aantal van onze favoriete hardloopitems van Nike. Natuurlijk kun je op de website nog een hoop andere toffe items voor het hardlopen vinden in de sale. Wil je liever zelf door de afgeprijsde hardloopitems van Nike scrollen? Klik dan snel op de knop hieronder!