Skip to content
Newsfeed

Ontdek de unreleased adidas YEEZY 150 Samba

22 augustus 2023 12:17
Ontdek de unreleased adidas YEEZY 150 Samba

What could have been! Er zijn beelden opgedoken van samples van de adidas YEEZY 150 Samba, waar we helaas nooit kennis mee mochten maken. De Samba’s werden rond 2019 ontworpen, wat opnieuw aantoont dat Kanye West, ook bekend als Ye, een echte trendvoorspeller is. Bekijk hier de opgedoken beelden van de adidas YEEZY 150 Samba sample.

Onze harten gaan sneller kloppen bij het zien van de YEEZY 150. Het zwarte suède bovenwerk en de gumsole geven deze sneaker een uniek karakter. Op de zijkant van het model prijkt ‘Wyoming’ in gouden letters, als een knipoog naar een van de woonplaatsen van Ye.

In oktober 2022 besloot adidas de samenwerking met Ye te verbreken. Een groots besluit dat sneakerliefhebbers over de hele wereld raakte. Het Duitste merk wilde niks meer te maken hebben met de wereldberoemde rapper. Als gevolg daarvan dachten we allemaal dat we nooit meer een fresh paartje YEEZY’s in onze handen zouden hebben.

Echter, niets is minder waar, in de afgelopen maanden van 2023 vonden er maar liefst twee restocks plaats van resterende YEEZY voorraden. Neem een kijkje op de adidas CONFIRMED app om te bekijken welke modellen er op dit moment nog beschikbaar zijn.

Helaas is de kans groot dat we de adidas YEEZY 150 Samba nooit zullen zien uitkomen. Gelukkig kun je wel een kijkje nemen op de adidas CONFIRMED app. Om zo te ontdekken welke andere silhouetten momenteel beschikbaar zijn en binnen handbereik liggen.

adidas YEEZY 150 Samba Sample bovenkant
adidas YEEZY 150 Samba Sample bovenkant
adidas YEEZY 150 Samba Sample onderkant
adidas YEEZY 150 Samba Sample binnenkant
adidas YEEZY 150 Samba Sample zijkant