Skip to content
Newsfeed

Ontdek de frisse look van de Nike Air Max DN in ‘Light Smoke Grey’

17 mei 2024 20:11
Ontdek de frisse look van de Nike Air Max DN in ‘Light Smoke Grey’

De Nike Air Max DN maakte zijn debuut op Air Max Day 2024 en heeft sindsdien verschillende colorways gezien. Het merk heeft het model steeds vernieuwd met nieuwe ontwerpelementen. Nu, in mei 2024, is het silhouet onthuld in een nieuwe kleurstelling, vergezeld van weer een nieuw ontwerpelement, wat een volgende stap markeert voor de DN.

De Nike Air Max DN ‘Light Smoke Grey’ valt op door zijn tweekleurige gradiënt op het bovenwerk dat langzaam verandert van Light Smoke Grey naar helder wit. Een extra Swoosh-logo in navy is opvallend geplaatst rondom de neus, waardoor extra branding aan het model wordt toegevoegd.

Het silhouet is uitgerust met TPU-overlays die zorgen voor een minimalistische uitstraling. Contrastrijke details, zoals een zwarte shank op het zijpaneel en een stevige hielkap, geven diepte aan het ontwerp.

En natuurlijk biedt de sneaker het vertrouwde comfort waar de DN bekend om staat. De vier bubbels in de zool hebben dezelfde navy kleur als de Swoosh, wat het ontwerp mooi afmaakt.

De Nike Air Max DN ‘Light Smoke Grey’ zal op 6 juli 2024 worden uitgebracht en verkrijgbaar zijn bij Nike en geselecteerde retailers, zowel online als in de winkel. Benieuwd naar andere Air Max DN colorways? Klik dan op de button hieronder!

Air Max DN
Air Max DN
Air Max DN
Air Max DN
Air Max DN