Skip to content
Brand

Ontdek de Converse Valentijnsdag 2024 collectie

27 januari 2024 16:46
Ontdek de Converse Valentijnsdag 2024 collectie

Zoals elk jaar is Converse ook in 2024 weer terug met een schattige Valentijnscollectie! Dit jaar heeft het merk zichzelf weer overtroffen en komt het met enkele nieuwe ontwerpen op verschillende trend silhouetten. Hier laten we je een paar highlights zien van de sneakers en kledingstukken uit de Converse collectie voor Valentijnsdag 2024!

Onder het motto ‘You love Converse, and Converse loves you back’ presenteert het merk nu hun nieuwe Valentijnscollectie. Of het nu voor je Valentijnsdate is of voor de date met jezelf – het draait allemaal om het verspreiden van liefde.

Converse Valentijnssneakers voor dames

Op de Converse website vind je een grote selectie Valentijnsdag stijlen. Hieronder laten we je twee van onze favoriete zien!

Chuck 70 Y2K Heart

Chuck Taylor All Star Lift Platform Y2K Heart

Converse Valentijns-designs om te personaliseren

Bij Converse heb je de kans om je sneakers te personaliseren. Dit geldt ook voor de Converse Valentijnscollectie! Hieronder laten we je een paar opties zien over hoe je je sneakers kunt personaliseren.

Custom Chuck Taylor All Star Lift Platform Canvas By You

Custom Chuck Taylor All Star Lift Platform Canvas By You

Converse Valentijnssneakers voor mannen

Converse heeft ook een selectie voor mannen en unisex stylen. We hebben hier weer twee van onze favoriete voor je uitgekozen!

Run Star Legacy CX Platform Y2K Heart

Chuck Taylor All Star Cruise Seasonal Color

Je kunt de Converse Valentijnscollectie bemachtigen op de officiële website van Converse. Daar vind je niet alleen sneakers voor mannen en vrouwen, maar Converse heeft ook een grote selectie sneakers voor de kleintjes. Je kunt ze ook zelfs personaliseren!

Om er zeker van te zijn dat je ook geen andere Valentijnscollectie mist, moet je zeker regelmatig ons nieuws checken. Daar houden we je altijd op de hoogte!