Skip to content
Newsfeed

On-foot beelden van de JJJJound x New Balance 991

18 november 2022 16:07
On-foot beelden van de JJJJound x New Balance 991

Designstudio JJJJound staat bekend om veel verschillende ontwerpen, van kleding tot aan huishoudelijke artikelen. De meest bekende designs zijn de sneakers, die ze in samenwerking met verschillende merken hebben gecreëerd. Één van die merken is New Balance, waarvoor ze in 2022 al twee verschillende 990v3 colorways hebben uitgebracht. Nu zal het duo een New Balance 991 toevoegen aan hun portfolio. Bekijk de on-foot beelden hier!

De colorway doet denken aan de eerste samenwerking van de collab. Dit komt doordat de 991 een neutraal kleurenpalet van bruin en tan heeft gekregen. De kleuren zijn te zien op de mesh backdrops en de suède overlays. Details als de branding op de tong, ‘N’ logo’s en de hielen komen in het zwart, waardoor deze meer opvallen. Als laatste maakt een crème zool het gehele ontwerp compleet.

De JJJJound x New Balance 991 zal naar verwachting uitkomen in december 2022. Bekijk de collab hieronder en vergeet niet om de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten te houden voor meer releases!

JJJJound x New Balance 991
JJJJound x New Balance 991