Skip to content
Brand

Trendy New Balance sneakermodellen van dit moment

24 februari 2024 17:33
Trendy New Balance sneakermodellen van dit moment

De afgelopen twee jaar heeft New Balance zich snel opgewerkt tot hét merk voor zowel sneakerliefhebbers als de gemiddelde consument. Met unieke modellen en collabs met grote namen als Joe Fresh Goods, Aimé Leon Dore, Salehe Bembury etc, heeft het merk zich met een razend tempo naar de top gehesen.

Bij New Balance gaat het om kwaliteit boven kwantiteit. Aandacht voor detail vormt de basis, waardoor elk model uitblinkt in vakmanschap en comfort. De aantrekkingskracht ligt in het samenspel van klassieke, traditionele modellen met innovatie. Hierdoor blijft het merk trouw aan zijn roots terwijl het meegaat met de tijd.

Met elke vooruitgang die het merk maakt, blijft New Balance een bron van inspiratie, zowel binnen als buiten de wereld van sneakers. Als symbool van vakmanschap, stijl en toewijding aan kwaliteit heeft het merk een blijvende indruk achtergelaten in de modewereld. En het belooft nog vele stappen vooruit te zetten in de komende jaren.

Om je verder te inspireren, delen we in dit artikel een aantal trendy sneakermodellen van dit moment. Allemaal verkrijgbaar op de website van New Balance.

MADE in UK 991v2

Laten we starten met dit klassieke paartje: de MADE in UK 991v2. Deze sneaker bouwt voort op het originele ontwerp van de 991, waardoor het de ideale keuze is voor jouw moderne levensstijl. De sneakers zijn geproduceerd in de Flimby fabriek in Cumbria, UK. Het iconische ‘N’-logo op de zijkanten, samen met een bovenwerk van mesh, suède en leer, vormen een uniek eerbetoon aan cultuur en stijl.

In samenwerking met Patta heeft NB de 991v2 in een nieuw jasje gestoken. De Patta x New Balance MADE in UK 991v2 ‘Pickled Beet’ is hier beschikbaar in nog een paar enkele maten.

MADE in UK 991v2
Foto’s Sneakerjagers
MADE in UK 991v2

9060

Iedereen is inmiddels wel al bekend met de New Balance 9060, maar wat vele misschien niet weten is dat dit model een make-over is van de verfijnde stijl en het innovatieve design van de 99X series. Binnen deze serie behoren enkele sneakers tot de meest iconische modellen in de geschiedenis van New Balance.

De 9060 brengt vernieuwde versies van vertrouwde elementen samen met geïnspireerde futuristische en zichtbare technische details. De golvende lijnen en oversized tussenzool met pods, maakt dit model de perfecte ‘dad shoe’ voor jouw collectie.

New Balance 9060
Foto’s Sneakerjagers
New Balance 9060

2002R

Trendy schoenen kunnen ook super comfortabel zijn, neem een voorbeeld aan de New Balance 2002R. Naast zijn prachtige uitstraling, is dit model perfect om te gebruiken voor het hardlopen. De sneakers zijn voorzien van een premium ABZORB SBS-demping dat zorgt voor een hele dag vol comfort.

Als eerbetoon aan de oorspronkelijke NB 2002 hardloopschoen uit 2010 maakte het merk een comeback met de NB 2002R Protection Pack. Check hier de beschikbaarheid van nog enkele Protection Pack silhouetten.

2002R
Foto’s Sneakerjagers
2002R

1906

De 1906 is een uniek silhouet dat een eerbetoon brengt aan het jaar waarin William J. Riley New Balance oprichtte in Boston, waardoor dit model een cultureel icoon is geworden. Het vertegenwoordigt dus een terugkeer naar de oorsprong en de kernwaarden van het merk. De 1906-collectie staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen, hoogwaardige materialen en vakmanschap.

1906
Foto’s Sneakerjagers
1906

Uiteraard zijn er genoeg andere populaire sneakers die je kunt shoppen bij New Balance. Of je nu op zoek bent naar een klassieker of een sneaker met een opvallende kleur. NB heeft zeker wel iets wat perfect bij jouw stijl past. Bekijk het aanbod via de button hieronder!

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor meer artikelen als deze.