Skip to content
Upcoming

Off-White x Nike Waffle Racer is onderweg

24 mei 2019 15:24
Off-White x Nike Waffle Racer is onderweg

Off-White en Nike blijken nog niet klaar te zijn met hun samenwerking. Dit keer hebben de twee merken een damessneaker een make-over gegeven. Het gaat om het ‘Waffle Racer’ model. Eerder bracht Nike ook al in samenwerking met Sacai en UNDERCOVER een ‘Waffle Racer’ uit.

Via Twitter heeft het account @pyleaks laten weten dat er opnieuw een samenwerking tussen Off-White en Nike onderweg is. Dit keer gaat het om Nike’s Waffle Racer. Net als bij de Zoom Terra Kiger 5 beschikt dit model over spikes onder de zool. Het iconische model komt in een wit/beige colorway. Ook gaat het gerucht rond dat er nog 2 andere colorways zullen uitkomen. Echter zijn hier nog geen foto’s van naar buiten gekomen. Het gaat om een “Black/Fuchsia/White” colorway en een “Vivid Sky/Black/Electric Green” colorway. De veters beschikken over een contrasterende groene kleur. Ook de zip-tie heeft weer een donkergroene kleur, gemaakt van suède. De upper van dit model is gemaakt van mesh. Net zoals elk andere Off-White x Nike sneaker, beschikt dit model over kenmerkende Off-White details zoals de tekst op de binnenkant van de upper en het oranje detail op de Swoosh.

Wanneer de Off-White x Nike ‘Waffle Racer’ in een witte/beige colorway uitkomt is nog niet bekend. Wel weten wij dat de sneaker een prijskaartje zal hebben van €150,- en dat de sneaker via nike.com zal uitkomen. Blijf Sneakerjagers goed in de gaten houden om op de hoogte te blijven van updates over dit model. Scrol naar beneden voor de eerste foto’s van deze colorway.


Waffle Racer
Waffle Racer
Waffle Racer
Images by @pyleaks