Skip to content
Upcoming

De Off-White x Nike Dunk Low komt in een ‘University Red’ colorway

23 september 2019 15:38
De Off-White x Nike Dunk Low komt in een ‘University Red’ colorway

We hebben de Off-White x Nike Dunk Low nu al in meerdere, verschillende colorways gezien. Dit lijkt toch de meest opvallende te zijn. De Off-White x Nike Dunk Low word gereleased in de klassieke ‘University Red’ colorway.

Virgil Abloh is niet onbekend in het samenwerken met Nike. Zo bracht Virgil ons in 2017 ‘The Ten’ collectie in samenwerking met Nike. Dit is op de dag van vandaag één van de beste samenwerkingen met Nike ooit. In deze samenwerking brachten Virgil en Nike de meest iconische modellen terug in een Off-White jasje. De nieuwe designs van Virgil zijn erg experimenteel, dus veel mensen moeten hier nog aan wennen.

Off-White x Nike Dunk Low ‘University Red’ | CT0856-600

De Off-White x Nike Dunk Low word gemaakt van een premium rood en licht grijs leer om zo de klassieke look op de sneaker te krijgen. De sneaker komt met genoeg details zoals een tong met exposed foam en extra tactical veters die over de gehele upper lopen. Extra toevoegingen aan de sneaker zijn de veters met “SHOELACES” erop en de Off-White™ tag die we gewend zijn. Om alles af te ronden zit het bovenwerk op een witte midsole met rode outsole.

De ‘University Red’ colorway wordt samen met de ‘Pine Green’ en ‘University Gold’ verwacht ergens in oktober 2019. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


Off-White x Nike Dunk Low 'University Red'
Off-White x Nike Dunk Low 'University Red'
Off-White x Nike Dunk Low 'University Red'
Images by @hanzuying