Skip to content
Upcoming

Odell Beckham Jr. x Nike Air Max 720

12 juni 2019 16:26
Odell Beckham Jr. x Nike Air Max 720

Nike heeft via officiële kanalen laten weten dat de Air Max 720 is aangekleed door niemand minder dan Odell Beckham Jr.. Eerder gingen er al geruchten rond dat er een samenwerking aan zat te komen, dus heeft Nike het gelijk bevestigd. De sneaker beschikt over een enorm aantal onmisbare kleuren. De colorway heeft de naam ‘Young King of the Drip’ gekregen.

Odell Beckham Jr. (OBJ) is een American Football-speler voor de Cleveland Browns in de NFL. Hier speelt hij als wide receiver. Op 5 oktober 2014 maakte hij zijn debuut als professional voor de New York Giants tegen de Atlanta Falcons. Hier heeft hij tot en met 2018 gespeeld, daarna ruilde hij de Giants in voor Cleveland Browns. Sinds hij in de NFL speelt, is hij een groot favoriet onder de fans. Na zijn eerste seizoen werd hij uitgeroepen tot ‘Rookie of the Year’.

OBJ heeft ook een contract met Nike. Samen hebben zij al meerdere sneakers uitgebracht. In november 2017 verscheen de eerste samenwerking tussen de twee, het ging hier om een SF Air Force 1 Mid. Deze kwam in een knalgele colorway. Toen Beckham Jr. van Louisiana naar New York verhuisde, was het eerste wat hem opviel de gele taxi’s. Hier heeft hij inspiratie uit gehaald om de SF Air Force 1 Mid “OBJ” te ontwerpen. Een jaar later, op 20 november 2018, brachten de twee een Air Force 1 ‘Utility’ uit.

Odell Beckham Jr. x Nike Air Max 720 ‘Young King of Drip’

Nu is er een nieuwe samenwerking onderweg tussen Odell Beckham Jr. en Nike. Het gaat om het Air Max 720 model. Atleten uit de jaren ’90 hadden een gedurfde houding en een unieke stijl op en buiten het veld. OBJ vertegenwoordigd de volgende generatie van statement makers. De sneaker combineert een expressie van sport en innovatie met OBJ’s favoriete Air Max elementen. De ‘Young King of Drip’ is voorzien van vele kleuren die de wilde modescène illustreren.

Zoals wij al zeiden, beschikt de sneaker over vele verschillende kleuren. Een simpele witte upper beschikt over overlays met felle kleuren, zoals het roze suède op de teen en op de hiel. Ook biedt het basis voor de kleurrijke tijgercamouflage op de toebox en enkel. Daarnaast beschikt de upper nog over neon gele pull tabs op de hiel en op de binnenkant van de sneaker. Om de hoofden te doen laten draaien tijdens het voorbij lopen zitten er ook nog 3M strips (reflecterende strips) tussen de toebox en veters in.

Op vrijdag 21 juni zal de Nike Air Max 720 ‘Young King of Drip’ uitkomen voor €200,-. Bekijk de Releasekalender voor een Storelist overview. Benieuwd naar hoe de sneaker eruit komt te zien? Scrol dan naar beneden om gedetailleerde foto’s te bekijken van de samenwerking.


Nike Air Max 720 OBJ 'Young King of The Drip'

CK2531-900 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr.
Odell Beckham Jr.
Images by: Nike