Skip to content
Upcoming

Nike’s Air Max 90 Cork verschijnt in een denim look

1 april 2020 08:25
Nike’s Air Max 90 Cork verschijnt in een denim look

Afgelopen maand was het Air Max Month en hebben we kunnen genieten van een hoop nieuwe colorways van de iconische Air Max 90. Maar hier blijft het niet bij! Vorige week schreven we al over een ‘Sail’ colorway van de Air Max 90 Cork. Maar er is goed nieuws, er zal ook een blauwe colorway verschijnen die afgemaakt is met denim details. Of dit een pack gaat worden is niet vastgesteld. Houd ons daarom in de gaten op social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

In al de jaren dat de Air Max 90 mee gaat zijn er een hele hoop colorways verschenen. Ondertussen is deze iconische sneaker niet meer weg te denken en zal hij nog een hele lange tijd mee gaan. Er zijn onlangs een hoop colorways gedropt voor Air Max Day, maar Nike is nog niet klaar want er staan er nog meer voor ons klaar. Bijvoorbeeld deze Nike Air Max 90 Cork Blue.

Nike Air Max 90 Cork Blue | CW6208-414

De Nike Air Max 90 Cork Blue komt in een denim look. De sneaker bestaat uit verschillende materialen en kleuren. De donkerblauwe overlays zijn van een harig suède materiaal. De mudguards zijn ook van suède maar dan in een donkerdere tint blauw. Wat de sneaker helemaal afmaakt zijn de denim parts op de sneaker. Dit is bijvoorbeeld te zien op de tong van de sneaker en de toebox en deel op de hiel. De zool en de stiksels zijn wit gekleurd en zorgen voor een mooi afgewerkte look. De sneaker heeft de naam deels te danken aan de blauwe kleur natuurlijk, maar de binnenzool van de sneaker heeft een ‘kurk’ effect gekregen met daarop ‘Just Do It’.

Een exacte releasedatum is er nog niet vastgesteld voor de Nike Air Max 90 Cork Blue. Er zal een prijskaartje van €150,- aan hangen. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste updates en sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten en volg ons op social media. Je kunt dit toffe paartje hieronder bewonderen!


Nike Air Max 90 Cork 'Blue

CW6208-414 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike